Mobile menu

Vergi Haftası Turnuvası Malatya'da Tamanlandı

Vergi Dairesi Bşakanı Cemil Müsevvitoğlu ile GHSİM Müdürü Sadi Fındıklının başlangıç hamleleri
Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı, her yıl 24 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 25. sini kutladığımız Vergi haftası etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenledi. Turnuvaya 143 sporcu katıldı.

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla 1990 yılından itibaren her yıl 24 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 25. sini kutladığımız Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Satranç turnuvası düzenlenmiştir.

Küçükler, Yıldızlar ve Açık olmak üzere üç kategoride düzenlenen turnuvanın açılışına Malatya Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu, Beydağı Vergi Dairesi Müdür Vekili Eralp Çeliker, Beydağı Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy ve Fırat Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Mehmet Belen ile Satranç İl Temsilcisi Cemal Toy da katılmıştır.

İki gün süren turnuva sonucunda küçükler ve yıldızlar kategorisinde birinci olan oyunculara bisiklet, açık kategorisinde birinci olan oyuncuya ise dijital fotoğraf makinesi hediye edilmiştir. Tüm kategorilerde ikinci olan adaylara mp4 ve tüm kategorilerde üçüncü olan adaylara ise 8 gb flash bellek hediye edilmiştir. Ayrıca 3 kategoride dereceye giren tüm adaylar Vergi Dairesi Başkanlığı hediye paketi, başarı belgesi ve madalya ile ödüllendirilmiştir.

turnuvadan görünümler

Küçükler kategorisi birincisi Serkan Enes Çetinkaya olmuş ve hediyelerini Malatya Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu takdim etmiştir. Küçükler kategorisi ikincisi Yusuf Emir Kayagil'e ise hediyelerini Beydağı Vergi Dairesi Müdür Vekili Eralp Çeliker takdim etmiştir. Küçükler kategorisinde üçüncü sırayı alan Mehmet Emre Kayagil hediyelerini Beydağı Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy'un elinden aldı.

Yıldızlar kategorisinde birinci sırayı alan Ahmet Hamza Kayagil'e hediyelerini Cemal Gürsel Toy, ikinci olan Ağdar Alak'a hediyelerini Fırat Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Mehmet Belen verdiler. Üçüncü olan Emrullah Cankurt'a hediyelerini İdari ve Mali İşler Müdür Vekili Alparslan Güler takdim etmişlerdir.

Açık kategorisinde ise birinci olan Ali Ekber Doğan'a hediyelerini Turnuva Başhakemi Fevzi Bitirmiş, ikinci olan Ünal Dönmez'e hediyelerini Strateji Müdür Vekili Mahmut Sevinç takdim ettiler. Üçüncü olan Feyzullah Çitil'e hediyelerini Turnuva hakemi Zübeyde Gezen Öztürk'ün elinden aldılar.

ödül töreni