Mobile menu

Ankara'da 19 Mayıs Turnuvaları

bayrak219 Mayıs Turnuvaları ki farklı mekanda gerçekleştiriliyor. Gençler ve Yıldızlar kategorisi Türk Telekom Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi   ( Ümitköy PTT karşısı) ve  her kategoride Okul Yönetimi tarafından 1. olan sporculara: 10,1” Tablet, 2. olan sporculara:  8” Tablet, 3. olan sporculara: 7” Tablet ödül olarak verilecektir. :

Minikler dahil olmak üzere diğer kategoriler Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde gerçekleştirilecektir. Ayrıca 19 Mayıs 2014 tarihinde Ankara Yıldırım Birinciliği düzenlenecektir.

Önemli Uyarı:Turnuvalara kayıt yaptırdığı halde yarışmaya katılmayan oyuncuları Turnuva Organizasyonu'nu ve Turnuvaya katılmak istediği halde yedek sırada bekleyen oyuncuları çok zor duruma düşürmektedirler.

19 Mayıs Turnuvalarımız ve sonrasında bu problemi çözmek amacıyla türlü tedbirler almak zorunda kaldık.  Turnuvaya kayıt yaptırıp gelemeyen oyuncularımız, mutlaka Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bilgi vereceklerdir. Kayıt yaptırıp turnuvalarımızda oynamayan oyuncularımızın listesi  sitemizde yayınlanacak ve o tarihden sonra yapılacak 2 turnuvamızda oynama hakkını kaybedeceklerdir. Özellikle Satranç Öğretmeni arkadaşlarımızdan ricamız: "Öğrenci velilerinin bilgisi olmadan oyuncuları lütfen turnuvalara kayıt yaptırmayınız.
"

Yönerge       Yönerge Ankara Yıldırım Birinciliği

Türk Telekom Gençler ve Yıldızlar için Kayıt: Turnuva Kayıt

Minikler Şenliği için Kayıt :Turnuva Kayıt

Küçükler Kategorisi: Turnuva Kayıt

Büyükler Kategorisi:Turnuva Kayıt

Ankara Yıldırım Birinciliği: Turnuva Kayıt

19 Mayıs Kazan Turnuvası

Kazan ilçemizde ilk resmi turnuva 19 Mayıs Turnuvalarımız kapsamında gerçekleşiyor. 15-16 Mayıs 2014 tarihlerinde Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulunda gerçekleştirilecek turnuvamıza katılım 100 kişi ile sınırlıdır. Kazan İlçemizde ikamet eden ve Kazan  ilçesindeki bağlı okullardaki öğrenciler katılabilir.Turnuva esnasında başka yerden katıldığı tespit edilen sporcular ödül kazanmış bile olsalar ödülleri iptal edilecektir.


19 Mayıs Mamak Turnuvası

19 Mayıs Mamak Turnuvamız 12-13-14 Mayıs 2014 tarihlerin de Mamak Spor Salonunda yapılacaktır.Kayıtla Mamak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yapılacaktır Mamak İlçemizde ikamet eden ve Mamak ilçesindeki bağlı okullardaki öğrenciler katılabilir.Turnuva esnasında başka yerden katıldığı tespit edilen sporcular ödül kazanmış bile olsalar ödülleri iptal edilecektir.



19 Mayıs Elmadağ Turnuvası

19 Mayıs Elmadağ Turnuvamız 12-13- Mayıs 2014 tarihlerin de Kurtuluş İlköğretim Okulu Spor Salonununda yapılacaktır.Kayıtlar Elmadağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yapılacaktır Elmadağ İlçemizde ikamet eden ve Elmadağ ilçesindeki bağlı okullardaki öğrenciler katılabilir.Turnuva esnasında başka yerden katıldığı tespit edilen sporcular ödül kazanmış bile olsalar ödülleri iptal edilecektir.



19 Mayıs Akyurt Turnuvası

19 Mayıs Akyurt Turnuvamız 21-22  Mayıs 2014 tarihlerin de  yapılacaktır.KayıtlarAkyurt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yapılacaktırAkyurt İlçemizde ikamet eden ve Akyurt  ilçesindeki bağlı okullardaki öğrenciler katılabilir.Turnuva esnasında başka yerden katıldığı tespit edilen sporcular ödül kazanmış bile olsalar ödülleri iptal edilecektir.