3 ve 4. Kademe Antrenör Gelişim Semineri

bir balk ekleyin 20Değerli antrenörlerimiz;

Evde kaldığımız bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için birbirinden önemli online eğitimler gerçekleştirmeye devam ediyoruz.
Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Antrenör Eğitim Yönetmeliğinin Geçici 3. maddesi gereğince yeni düzenlemeler yapılıncaya kadar antrenör kursları açılamayacaktır. Yeni kurslar yayımlanan yeni yönetmelik ve federasyonumuzca hazırlanacak talimat gereğince açılabilecektir. Yeni kurslarda federasyonumuz tarafından sadece uygulama eğitimleri yürütülecektir.

Tüm kademeler için kurslarımızın temel eğitim bölümü uzaktan eğitim yöntemiyle Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yetkilendirilecek eğitim kurumu tarafından beş kademe olarak yapılacaktır.

Federasyonumuz tarafından verilecek uygulama eğitimlerine katılabilmek için kursiyerlerin temel eğitim derslerini uzaktan eğitim ve yapılacak merkezi sınav yoluyla başarıyla tamamlamış olmaları gerekmektedir. Duyurular Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile eş zamanlı web sitemizde ilan edilecektir.

Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Antrenör Eğitim Yönetmeliğinin Antrenör eğitim programı kademeleri arasında geçiş işlemleri;

MADDE 19’a göre üst kademeye geçiş şartlarından biri olan ‘‘antrenörlük belgesine sahip olduktan sonra en az iki gelişim seminerine katıldığını belgeleme şartı’’ nedeni ile daha önce muhtelif illerimizde planlanan Gelişim Seminerlerimiz yeni koronavirüs (COVID19) salgını nedeniyle iptal edilmiştir.

Bu nedenle Türkiye Satranç Federasyonu olarak Eğitim Kurulumuz ve Antrenörler Kurulumuz koordinasyonunda, online ‘‘Gelişim Seminerleri’’ planlanmıştır.

3 ve 4. kademe vizeli antrenörlerimizi kapsayan gelişim semineri için;

• Dersler Windows Teams programı üzerinden yapılacaktır (bu nedenle katılımcıların bu programı daha önceden indirmeleri ve kurmaları gerekmektedir)
• Katılım 35 kişi ile sınırlıdır.
• Seminere vizesi olmayan antrenörler katılamayacaktır.
• Başvurular e-devlet üzerinden “Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi” ne girilerek yapılacaktır. Spor Bilgi Sistemi üzerinden ön kayıt yaptırmayan katılımcıların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Son başvuru tarihinden sonra kayıt işlemleri sistem üzerinden otomatik olarak kapanacağından bu tarihten sonra hiçbir şekilde işlem yapılamayacaktır.
• Son başvuru tarihinden önce kontenjanın dolması halinde kayıtlar kapanacaktır. Ön kayıt kontenjanı 45 kişidir, seminere ödeme yapan ilk 35 kişi katılabilecektir.
• Ön kayıt Başlangıç tarihi: 27.04.2020
• Ön kayıt Bitiş tarihi: 06.05.2020
- Seminer Kayıt İşlemleri: https://www.turkiye.gov.tr/
- Yukarda gösterilen linkten arama kısmına “spor bilgi sistemi” yazılır.
- Daha sonra “Spor Bilgi Sistemi (Gençlik ve Spor Bakanlığı)” linkini tıklayınız.
- Açılan sayfada “Uygulamaya git” kısmını tıklanır.
- ‘‘Spor Elemanı’’ ardından “Seminer Başvuru” tıklandıktan sonra "Satranç 3 ve 4. kademe Antrenör Gelişim Semineri” açılarak buradan seminere ön kayıt işlemlerinizi kendiniz gerçekleştireceksiniz.
• Lütfen ödeme hakkındaki bilgileri dikkatli okuyunuz. Ödemeler kesinlikle hesaba HAVALE veya EFT şeklinde yapılmayacaktır. Ödemeler kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinize gelen REFERANS NUMARASI ile Banka gişelerinden 6T ekranından 2695 kurum kodu ile fatura ödemesi şeklinde 100 TL olarak yapılacaktır. İş Bankası Internet şubesinden ödeme yapacak kursiyerler, "Ödemeler/Fatura/Anında Fatura Ödeme" seçeneğinden referans no ile Türkiye Satranç Federasyonu'nu seçerek ödeme yapabilirler.
• Kesinleşecek katılımcı listesinin ardından katılımcıların kayıt sırasında girmiş oldukları e-posta adreslerine Microsoft Teams üzerinden katılım daveti gönderilecektir.
• İlgili kademedeki tüm katılımcılara ‘‘Seminer Katılım Belgesi’’ verilecektir.

SEMİNER PROGRAMI (3 ve 4. kademe Antrenörler için)
TARİH                                                                     EĞİTMEN                                           KONU
09 Mayıs 2020 Saat:10:00 - 12.00                    FM Ata SEÇER                                      Açılış Hazırlığı
09 Mayıs 2020 Saat:14:00 - 16:00               GM Cemil AGHAMALİYEV                     Oyun sonu Çalışması
10 Mayıs 2020 Saat:10:00 - 12:00            GM Kıvanç HAZNEDAROĞLU                 Oyun ortasında Strateji
10 Mayıs 2020 Saat:14:00 - 16:00                    IM Yakup ERTURAN                        Oyun ortasında Taktik

  • Derslere cep telefonu ile katılım kabul edilmeyecektir.
  • Seminer 3 ve 4. kademe vizeli antrenörler içindir, diğer kademelerdeki antrenörlerimiz de bilgi amaçlı katılabilirler fakat katılım belgesi verilmeyecektir.
  • Haber ilanında yer alan bilgilere rağmen 3 ve 4. kademe antrenörlerimiz haricinde kayıt yaptıran ve ödeme yapan 1 ve 2. kademe antrenörlerin katılımdan vazgeçmeleri halinde seminere katılım sınırlı sayıda olduğundan ücretleri iade edilmeyecektir.

Bilgi için: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.