2. Kademe Temel Antrenörlük Uygulama Eğitimi Kursları

1LÜTFEN DİKKAT! Aşağıda ilan edilen kurslar 2. Kademe Temel Antrenörlük Uygulama Eğitimi kurslarıdır.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince bu kurslara sadece, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığının açmış olduğu 2. Kademe Temel Eğitim sınavına katılarak başarılı olanlar, Spor Bilimleri Fakültesi ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunları olup denklik başvurusu ile Temel Eğitimden muaf olanlar başvuru yapabilirler.

Katılım şartlarından biri olan 1. Kademe Yardımcı Antrenör Belgesine sahip iken Gelişim Seminerini almamış antrenörler kursa katılım sağlayamayacaktır.

 

10 Mart 2021 tarihinde kayıtları sona erecek olan Gelişim Seminerine başvuru için TIKLAYINIZ.

Bilgilendirme metni için TIKLAYINIZ

KAYIT VE KABUL İŞLEMLERİ

        * Kurs başvuruları e-Devlet Kapısı / Spor Bilgi Sistemi Uygulaması üzerinden yapılacaktır. 

Kurs Başvuru adımları için TIKLAYINIZ

Adaylar başvuru yapma ve ücret ödeme işlemini en geç belirtilen tarih ve saatte tamamlamalıdırlar.

* Başvuru yapmak ve başvuruya ait ödemeyi yapmış olmak, ‘’Kursa Kabul’’anlamına gelmemektedir.

* Kursa katılmaya hak kazananlar, kurs kayıt bitim tarihinden itibaren iki iş günü içerisinde Eğitim Kurulu sayfamızda, Kurslar sekmesinde duyurulacaktır. Eğitim Kurulu Sayfası için TIKLAYINIZ 

KURSİYERLERDE ARANAN ŞARTLAR


a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
b) Görevini yapmaya mani fiziki engeli bulunmamak.
c) Taksirli suçlar ile kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş veya aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık veya cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, fuhuş, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanımı, kullanımını kolaylaştırma, kullanmak için satın alma, kabul etme veya bulundurma, haksız mal edinme, şike ve teşvik primi suçlarından mahkûm olmamak.
ç) En az on sekiz yaşını bitirmek şartıyla spor dalının özelliğine göre ilgili federasyon tarafından belirlenen yaş sınırlamasına uygun olmak.
d) 13/7/2019 tarihli
 ve 30830 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Spor Disiplin Yönetmeliği ile federasyonların disiplin veya ceza talimatlarına göre son üç yıl içinde olmak şartıyla bir defada altı aydan fazla veya toplamda bir yıldan fazla ceza almamış olmak.

e)Yardımcı antrenörlük belgesine sahip, belge tarihi üzerinden en az bir yıl geçen ve yardımcı antrenörlük belgesine sahip olduktan sonra en az bir gelişim seminerine katıldığını belgelemek.

Önemli:Hangi ile kayıt yapıldıysa, o ilde sınava girilmesi zorunludur.

KURS AÇILMASI PLANLANAN İLLER

 

ANKARA Kurs Programı ve Takvimi için TIKLAYINIZ  (Katılımcı listesi ve bilgiler için tıklayınız)

 

İSTANBUL Kurs Programı ve Takvimi için TIKLAYINIZ (Katılımcı listesi ve bilgiler için tıklayınız)

 

İZMİR Kurs Programı ve Takvimi için TIKLAYINIZ (Katılımcı listesi ve bilgiler için tıklayınız)

 

ADANA Kurs Programı ve Takvimi için TIKLAYINIZ (Yeterli sayıda başvuru olmaması sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.)

 

KARAMAN Kurs Programı ve Takvimi için TIKLAYINIZ (Katılımcı listesi ve bilgiler için tıklayınız)

 

SAMSUN Kurs Programı ve Takvimi için TIKLAYINIZ (Katılımcı listesi ve bilgiler için tıklayınız)

 

GAZİANTEP Kurs Programı ve Takvimi için TIKLAYINIZ (Katılımcı listesi ve bilgiler için tıklayınız)

 

DİYARBAKIR Kurs Programı ve Takvimi için TIKLAYINIZ (Katılımcı listesi ve bilgiler için tıklayınız)

 

Kayıt başvuru tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Bu tarihten sonra başvuru yapılamayacaktır.

Kayıt Başlangıç Tarihi: 09 Mart  2021 Salı Saat: 10:00

Kayıt Bitiş Tarihi         : 17 Mart 2021 Çarşamba Saat: 23.59

Ödeme Tarihleri : 18 Mart 2021 Perşembe saat :10.00 – 19 Mart 2021 Cuma saat 23.59

Yeterli sayıda katılım olması durumunda 18 Mart 2021 saat 10.00’da Referans numaraları iletilecek ve belirtilen süreçte ödeme işlemleri yapılabilecektir. Yeterli katılımcı sayısının bu tarihten önce dolması durumunda daha önce de iletilebilmektedir. Referans numaralarınızı e-devlet-spor bilgi sistemi başvurularım bölümünden görebilirsiniz.

Önemli: Lütfen belirtilen tarih ve saat bilgisinden önce kaydınızı gerçekleştirerek, Referans numaranız tarafınıza ulaştığında ödemenizi gerçekleştiriniz. Aksi taktirde kaydınız onaylanamayacaktır.

Önemli:Lütfen ödeme hakkındaki bilgileri dikkatli okuyunuz. 

Kurs ödemeleri yalnızca İş Bankası aracılığı ile kabul edilmektedir. Ön kayıt işlemlerinizi tamamladığınızda e-postanıza gelen / Başvurularım bölümünde yer alan Referans No ile 1.350 TL ödeme yapmalısınız. Havale /EFT Kabul edilmemektedir. İş Bankası internet şubesi kullanıyorsanız ya da Bankamatikten ödeme yapacaksanız; ‘’Ödemeler/Fatura/Anında Fatura Ödeme’’ adımlarını takip ederek Türkiye Satranç Federasyonu seçerek Referans Numaranız ile ödeme yapabilirsiniz. İş Bankası Şubelerinden ödeme yapacaksanız; Gişe Görevlisine ‘NAR – FATURA/KURUM BORÇ SORGULAMA’ ekranından Türkiye Satranç Federasyonu’na ait fatura ödemesi yapacağınızı belirterek, Referans Numaranız ile ödeme yapabilirsiniz.

 

Yeteri sayıda başvuru olması halinde, takvimde belirtilen gruplardaki illerimizin dersleri Zoom Programı üzerinden online ve ortak olarak gerçekleştirilecek olup, sınavları takvimde belirtilen tarihlerde başvuru yapılan illerde yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Covid-19 salgını kuralları nedeniyle kurs kontenjanımız sınırlı olduğundan; Spor Bilgi Sisteminden başvuru yapılıp, ücret ödemesi yapıldıktan sonra başvurunuz tamamlanmış olacaktır.

Uygulama Eğitimi sınavına katılacak kursiyerler Sınava HES kodu uygulaması ile alınacaktır.

* Başvuru azlığı nedeniyle kursun açılamaması durumunda kayıt olup ödeme yapan kişiler iade dilekçesini referans numarası ile birlikte https://ticket.tsf.org.tr/destek/ adresine Muhasebe İade birimine iletmeleri halinde iadeleri yapılacaktır.

Önemli:Kesinleşen kurs tarihinden sonra mücbir sebepler dışında kursa katılmaktan vazgeçen kursiyerlere para iadesi yapılmayacaktır.

BÜTÜNLEME HAKKINDA

Nisan 2016 sonrasında 2. Kademe Temel Antrenörlük Kursuna katılan ve başarısız olup bütünleme hakkı olan kursiyerlerimizin bütünleme başvuru formunu doldurarak imzalı şekilde Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine kurs kayıt tarihlerinde iletmeleri gerekmektedir, ıslak imzalı asılları sınav esnasında yöneticiye teslim edilecektir. 14 Aralık 2019 tarihinde yönetmeliğin değişmesi sebebiyle bu tarihte sonra kursa katılan ve başarısız olan kursiyerlerimiz bütünlemeye kaldığı dersin online eğitimlerine katılması zorunludur. (Yönetmelik Madde-14-2b) Bu sebeple formda belirttirtiğiniz e-posta adresine katılım linki gönderilecektir. Takvimden kontrol sağlayarak başarısız olduğunuz derse katılım sağlayabilirsiniz. Lütfen bütünlemeye kaldığınız ders bilgisini formda belirtiniz. Derse katılım sağlamayan kursiyerler sınava alınmayacaktır.

Nisan 2016 - Aralık 2019 tarihleri arasında kurs almış ve bütünlemeye kalmış kursiyerler eğer devamsızlıktan kalmamış ise derse katılım zorululuğu olmaksızın formlarını tarafımıza kayıt tarihleri arasında mail ile ileterek bilgi verdikten sonra , sınav merkezinde kurs yöneticisine orijinal formu vererek sınava katılım sağlayabilecektir.

Bütünleme Başvuru Formu