1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Uygulama Eğitimi Kursları Planlanmıştır

bir balk ekleyin 31AÅŸağıda ilan edilen kurslar 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Uygulama EÄŸitimi Kurslarıdır.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince bu kurslara sadece, Gençlik Spor Bakanlığının açmış olduÄŸu Temel EÄŸitim sınavına katılarak baÅŸarılı olanlar ya da Spor Bilimleri Fakültesi ve Beden EÄŸitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olup Temel EÄŸitimden muaf olanlar baÅŸvuru yapabileceklerdir.

KAYIT VE KABUL İŞLEMLERİ

  • Kurs başvuruları e-Devlet Kapısı/Spor Bilgi Sistemi Uygulaması üzerinden yapılacaktır

 

Kurs BaÅŸvuru adımları için Tıklayınız

  • Adaylar başvuru yapma ve ücret ödeme işlemini en geç belirtilen tarih ve saatte tamamlamalıdırlar.
  • Başvuru yapmak ve başvuruya ait ödemeyi yapmış olmak, ‘’Kursa Kabul’’anlamına gelmemektedir, belirlenen ÅŸartları saÄŸlamayanların baÅŸvuruları kabul edilmeyecektir.
  • Lise mezunu olarak baÅŸvuru yapan(Mezuniyet tarihi sadece 2008 ve öncesi olanlar) ya da yurtdışı mezuniyeti olan katılımcılar belgelerinin 'noter onaylı aslı gibidir' suretini federasyona kargo ile göndermelidir. Aynı zamanda baÅŸvuru esnasında spor bilgi sistemine yüklemelidir.
  • Kursa katılmaya hak kazananlar, kurs kayıt bitim tarihinden itibaren iki iÅŸ günü içerisinde EÄŸitim Kurulu sayfamıza, Kurslar sekmesinde duyurulacaktır. 

 

Eğitim Kurulu Sayfası içinTıklayınız.

Bilgilendirme Metni için Tıklayınız.

KURSİYERLERDE ARANAN ŞARTLAR

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Görevini yapmaya mani fiziki engeli bulunmamak.
  • Taksirli suçlar ile kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş veya aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikaÌ‚p, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık veya cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, fuhuş, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanımı, kullanımını kolaylaştırma, kullanmak için satın alma, kabul etme veya bulundurma, haksız mal edinme, şike ve teşvik primi suçlarından mahkuÌ‚m olmamak.
  • En az on sekiz yaşını bitirmek şartıyla spor dalının özelliğine göre ilgili federasyon tarafından belirlenen yaş sınırlamasına uygun olmak.
  • 13/7/2019 tarihli ve 30830 sayılı ResmiÌ‚ Gazete’de yayımlanan Spor Disiplin Yönetmeliği ile federasyonların disiplin veya ceza talimatlarına göre son üç yıl içinde olmak şartıyla bir defada altı aydan fazla veya toplamda bir yıldan fazla ceza almamış olmak.

KURS AÇILMASI PLANLANAN İLLER

*Ankara

*Ä°stanbul

*Denizli (Yeterli sayıda başvuru olmaması sebebiyle kurs iptal edilmiştir.)

*Gaziantep (Yeterli sayıda baÅŸvuru olmaması sebebiyle kurs iptal edilmiÅŸtir.)

Kurs Takvimi için Tıklayınız.

Yeteri sayıda başvuru olması halinde, takvimde belirtilen illerimizin dersleri 07 – 12 Şubat 2022 tarihleri arasında Zoom Programı üzerinden online ve ortak olarak, sınavları ise 16 Şubat 2022’de takvimde belirtilen saatlerde başvuru yapılan illerde yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Önemli: Spor Bilgi Sistemi üzerinden hangi ile kayıt yapıldıysa, o ilde sınava girilmesi zorunludur.

Kayıt BaÅŸlangıç Tarihi:  24 Ocak 2022 Pazartesi 10.00

Kayıt BitiÅŸ Tarihi         :  31 Ocak 2022 Pazartesi 23.59 

Ödeme yapılabilecek son tarih :  02 Åžubat 2022 ÇarÅŸamba Saat :17.00

KURS ÜCRETİ ÖDEME

Önemli:Lütfen ödeme hakkındaki bilgileri dikkatli okuyunuz. 

Yeterli sayıda katılım olması durumunda 01 Åžubat 2022 saat 10.00'dan itibaren Referans numaraları iletilecektir. Referans numaralarınızı E-devlet- spor bilgi sistemi baÅŸvurularım bölümünden / mail adresinizden (spam kontrol ediniz) görebilirsiniz.

Kurs ödemeleri yalnızca Ä°ÅŸ Bankası aracılığı ile kabul edilmektedir. Ã–n kayıt iÅŸlemlerinizi tamamladığınızda e-postanıza gelen (Spam kutusuna düşebilmektedir, lütfen orayı da kontrol ediniz) veya e-Devlet Kapısı / Spor Bilgi Sistemi Uygulaması üzerinden BaÅŸvurularım bölümünde yer alan Referans No ile 800 TL ödeme yapmalısınız. Havale /EFT Kabul edilmemektedir. Ä°ÅŸ Bankası internet ÅŸubesi kullanıyorsanız ya da Bankamatikten ödeme yapacaksanız; ‘’Ödemeler/Fatura/Anında Fatura Ödeme’’ adımlarını takip ederek Türkiye Satranç Federasyonu seçerek Referans Numaranız ile ödeme yapabilirsiniz. Ä°ÅŸ Bankası Åžubelerinden ödeme yapacaksanız; GiÅŸe Görevlisine ‘NAR – FATURA/KURUM BORÇ SORGULAMA ’ekranından Türkiye Satranç Federasyonu’na ait fatura ödemesi yapacağınızı belirterek, Referans Numaranız ile ödeme yapabilirsiniz.

Kayıt başvuru tarihleri yukarıda belirtilmiştir. Bu tarihten sonra başvuru yapılamayacaktır.

Kontenjanın sınırlı olması nedeniyle; Referans numaranız geldiÄŸinde son günü beklemeden ödemenizi gerçekleÅŸtiriniz. Sistem onayı ödeme sonrasında verilebilmektedir. Bu sebeple belirtilen tarihe kadar iÅŸlemini yapmayanların kayıtları geçersiz olacaktır. Kursa herhangi bir sebeple katılamayacaksanız yalnızca kurs baÅŸvuru tarihleri içinde E-devlet – BaÅŸvurularım bölümünden baÅŸvurunuzu iptal edebilirsiniz. Aksi taktirde iade yapılamamaktadır.

Uygulama Eğitimi sınavına katılacak kursiyerler Sınava HES kodu uygulaması ile alınacaktır.

Kendisinde ya da ailesinde Covid-19 tanısı konulmuş ve/veya temaslı olan kişilerin sınav tarihinden önce Federasyona belgeli olarak bildirmeleri gerekmektedir. Aksi halde sorumluluk kişinin kendisine aittir.

Uygulama Eğitimi sınavına katılacak kursiyerler Sınava HES kodu uygulaması ile alınacaktır.

Önemli:Kesinleşen kurs tarihinden sonra mücbir sebepler dışında kursa katılmaktan vazgeçen kursiyerlere para iadesi yapılmayacaktır.

BÃœTÃœNLEME HAKKINDA

Ocak 2018 sonrasında 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursuna katılan ve bütünleme hakkı olan kursiyerlerimizin bütünleme baÅŸvuru formunu doldurarak imzalı ÅŸekilde Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleÅŸtirilmelidir. adresine kurs kayıt bitim tarihinde iletmeleri gerekmektedir. 14 Aralık 2019 tarihinde yönetmeliÄŸin deÄŸiÅŸmesi sebebiyle bu tarihte sonra kursa katılan ve baÅŸarısız olan kursiyerlerimiz bütünlemeye kaldığı dersin online eÄŸitimlerine katılması zorunludur. (Yönetmelik Madde-14-2b) Bu sebeple formda belirttiÄŸiniz e-posta adresine katılım linki gönderilecektir. Takvimden kontrol saÄŸlayarak baÅŸarısız olduÄŸunuz derse katılım saÄŸlayabilirsiniz. Lütfen bütünlemeye kaldığınız ders bilgisini formda belirtiniz.

Ocak 2018 – 14 Aralık 2019 tarihleri arasında kurs almış ve bütünlemeye kalmış kursiyerler eğer devamsızlıktan kalmamış ise derse katılım zorunluluğu olmaksızın formlarını tarafımıza kayıt tarihleri arasında mail ile ileterek bilgi verdikten sonra, sınav merkezinde kurs yöneticisine orijinal formu vererek sınava katılım sağlayabilecektir. Aralık 2019 sonrası açılan kurslarda başarısız olan kursiyerlerin ise derse katılımı zorunludur.

Bütünleme Başvuru Formu