Mobile menu

Yönetimimiz İstanbul'da Satranç Sporu için Önemli Görüşmeler Yapıyor

28 eylulFederasyon Başkanımız Gülkız Tulay’ın İstanbul’daki yoğun programı dün de önemli ziyaretler ile devam etti. Başkanımız Gülkız Tulay programına, İstanbul İl Temsilcimiz Rıza Öney ile birlikte önemli faaliyetlerimize ev sahipliği yapan Karadeniz Vakfı’na teşekkür ziyareti ile başladı. Karadeniz Vakfı Genel Sekreteri Hüseyin Güler ile bir araya gelen Başkanımız Gülkız Tulay ve İl Temsilcimiz Rıza Öney, İstanbul’da düzenlenmesi planlanan faaliyet ve programlar hakkında istişarelerde bulundu.

Başkanımız Gülkız Tulay daha sonra Genel Sekreterimiz Mehmet Sedat Fırat ile birlikte 2018 yılından bu yana Türkiye Satranç Şampiyonası sponsorumuz olan Güriş Holding’i ziyaret etti. Güriş Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Pırıl Yamantürk ile bir araya gelen Başkanımız Gülkız Tulay, Pırıl Yamantürk'e teşekkür hediyesi takdim etti. Görüşmede 2021 Türkiye Satranç Şampiyonası'nın düzenlenmesine ilişkin gerekli planlamalar yapıldı.

Başkanımız Gülkız Tulay, il temsilcimiz Rıza Öney ile birlikte sonraki ziyaretlerinde ise Beşiktaş JK Satranç Okulu’nda Şenay Sarsmaz, Nilgün Aras ve Antrenör Abdullah Dinke ile bir araya geldi ve ardından Federasyon Başkan Vekilimiz Av. Fatih Maden ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu ile birlikte Kadıköy Satranç Merkezi’nde ilçe temsilcimiz Mert Koç ile bir araya geldi.

Başkanımız Gülkız Tulay ve İl Temsilcisi Yardımcımız Şeref Tokgöz, Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel ile bir araya gelerek gelecekte yapılması planlanan etkinlik ve faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu. Daha sonra Başkanımız Gülkız Tulay, İl Temsilcisi Yardımcımız Şeref Tokgöz, Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar ile Kartal Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten satranç akademisini ziyaret etti. Ardından Başkanımız Kartal İlçe Temsilcimiz Sema Tosun ile birlikte Kartal Belediyesi Spor Müdürü Arda Savaş ile görüştü.

Başkanımız Gülkız Tulay ziyaretlerine Başkan Vekilimiz Av. Fatih Maden ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ile birlikte Pendik’te Bayegan Pendik Satranç Spor Kulübü’nde İlhan Akkaya’yla bir araya gelerek devam etti. Görüşmelerde satranç sporunun gelişimine yönelik istişarelerde bulunuldu. Başkanımız son olarak Şişli Spor Kulübü’nde Şişli Spor Kulübü Başkanı Alen Tekbıçak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporcumuz Sarven Çakmak’la görüştü.

1 8Başkanımız Gülkız Tulay ve Karadeniz Vakfı Genel Sekreteri Hüseyin Güler
1 12
1 10
BJK Satranç Okulu'nda Başkanımız Gülkız Tulay, Şenay Sarsmaz, Nilgün Aras

1 4
Başkanımız Gülkız Tulay, Başkan Vekilimiz Av. Fatih Maden, Temsilcilikler Kurulu Koordinasyon Başkanımız Mustafa Eroğlu,

Kadıköy İlçe Temsilcimiz Mert Koç 

1 1
Başkanımız Gülkız Tulay ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel
1 9

1 3 Kartal Belediyesi Satranç Akademisi Ziyareti Başkanımız Gülkız Tulay, Kartal İlçe Temsilcimiz Sema Tosun ve

Kartal Belediyesi Spor Müdürü Arda Savaş 

1 6
1 5
1 7

1 2Bayegan Pendik Satranç Spor Kulübü'nde Başkanımız Gülkız Tulay, Başkan Vekilimiz Av. Fatih Maden,

Temsilcilikler Kurulu Koordinasyon Başkanımız Mustafa Eroğlu ve İlhan akkaya 

whatsapp image 2021-09-29 at 09.44.31Şişli Spor Kulübü’nde Başkanımız Gülkız Tulay, Temsilcilikler Kurulu Koordinasyon Başkanımız Mustafa Eroğlu,

Şişli Spor Kulübü Başkanı Alen Tekbıçak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporcumuz Sarven Çakmak