Mobile menu

1. Kademe Yardımcı Antrenörlerimiz için Online Gelişim Semineri

2.kademe kursuna katilacak 1.kademe antrenorlermz cn gelm semnerÖnümüzdeki aylarda yapılması planlanan 2. Kademe Temel Antrenörlük Uygulama Eğitimi Kursu öncesinde açılacak olan ‘‘1. Kademe Yardımcı Antrenörlerimiz için Online Gelişim Semineri’’ duyurusudur.

Önemli: Antrenörlük Kursları 14.12.2019 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Antrenör Yönetmeliğine istinaden Temel Eğitim ve Uygulamalı Eğitim olmak üzere iki aşamalı olarak gerçekleşmektedir. Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı ve Anadolu Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Temel Eğitim kurslarında başarılı olan adaylar federasyonumuzca açılacak olan, ilgili kademedeki uygulama eğitimlerine katılabilecek, uygulama eğitimi sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlar ilgili kademede antrenörlük belgesi almaya hak kazanacaktır.

TSF Antrenör Talimatımızda yer alan ve 2. Kademe Temel Antrenörlük Uygulamalı Eğitim kurslarımıza katılım şartlarından biri olan "1. Kademe Yardımcı antrenörlük belgesine sahip olduktan sonra en az bir gelişim seminerine katıldığını belgeleme" maddesinin yerine getirilmesi için gelişim semineri planlanmıştır.

TSF Antrenör Talimatı için tıklayınız.

Seminer 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Belgesine sahip olan ve 2. Kademe Temel Antrenörlük Uygulamalı Eğitim kurslarımıza katılmak isteyen adaylarımız içindir.

Gelişim Seminerine katılım için;

  • Başvurular E-devlet üzerinden “Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi”ne girilerek yapılacaktır.
  • Son başvuru tarihinden sonra kayıt işlemleri sistem üzerinden otomatik olarak kapanacağından bu tarihten sonra hiçbir şekilde işlem yapılamayacaktır.
  • Şartları sağlamayan veya 1. Kademe Yardımcı Antrenörler hariç diğer kademelerde antrenör belgesine sahip antrenörlerin kayıt yapmaları halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.

 

Kayıt Başlangıç tarihi: 28.12.2021 - 16.00

Kayıt Bitiş tarihi: 13.01.2022- 16.00

 

KAYIT İŞLEMİNİ NASIL YAPACAĞIM?

  • Seminer Kayıt İşlemleri; https://www.turkiye.gov.tr/
  • Yukarıda gösterilen linkten arama kısmına Spor Bilgi Sistemi yazılır.
  • Daha sonra Spor Bilgi Sistemi (Gençlik ve Spor Bakanlığı) linkini tıklayınız.
  • Açılan sayfada Uygulamaya git kısmı tıklanır.
  • Spor Elemanı ardından Seminer Başvuru tıklandıktan sonra SATRANÇ 1. Kademe Antrenörler İçin Gelişim Semineri seçilerek buradan seminere kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Kayıt tamamlandıktan sonra aşağıda belirtildiği şekilde ödeme yaparak kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Lütfen ödeme hakkındaki bilgileri dikkatli okuyunuz.
  •  Ödemeler kesinlikle hesaba HAVALE veya EFT şeklinde yapılmayacaktır.

Ödemeler yalnızca İş Bankası aracılığı ile kabul edilmektedir. Kayıt işlemlerinizi tamamladığınızda e-postanıza gelen / Başvurularım bölümünde yer alan Referans No ile 100 TL ödeme yapmalısınız. Havale /EFT Kabul edilmemektedir. İş Bankası internet şubesi kullanıyorsanız ya da Bankamatikten ödeme yapacaksanız; ‘’Ödemeler/Fatura/Anında Fatura Ödeme’’ adımlarını takip ederek Türkiye Satranç Federasyonu seçerek Referans Numaranız ile ödeme yapabilirsiniz. İş Bankası Şubelerinden ödeme yapacaksanız; Gişe Görevlisine ‘NAR – FATURA/KURUM BORÇ SORGULAMA’ ekranından Türkiye Satranç Federasyonu’na ait fatura ödemesi yapacağınızı belirterek, Referans Numaranız ile ödeme yapabilirsiniz. Referans numarası mailinize spam olarak düşebilmektedir, referans numaranızı e-devlet başvurularım kısmından da kontrol edebilirsiniz.

Ödemenizi tamamladıktan sonra, gerekli kontroller yapılarak en geç 13.01.2022 tarihinde başvurunuz sistemde onaylanacaktır.

SEMİNER PROGRAMI

TARİH

EĞİTMEN

15.01.2022

Saat:10.00-12.00

 BEYCAN ÖRGEN

15.01.2022

Saat:13.00-16.00

OLGUN KULAÇ 

 

Önemli:Seminer “zoom” programı üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Seminere kayıt olurken girmiş olduğunuz e-posta adresinize seminer başlangıcından en geç 20 dakika önce davet linki gönderilecektir, yayına en geç 5 dk. kala katılmanız gerekmektedir. Devam zorunludur.