Mobile menu

Satrancın Yıldızları “Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı”nda

dijital kamp 12021 - 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzuna girmiş sporcularımız için düzenlenen dijital kampımız bugün başladı. Kampın açılış konuşmasını Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Başkan Vekilimiz Aşkın Keleş, Milli Takımlar Menajeri Yakup Erturan ve Milli Takım Altyapı Sorumlusu Yasin Emrah Yağız gerçekleştirdi. 

Sporcularımızın bir arada olmaktan heyecan ve mutluluk duyduğu kampın açılış konuşmasında Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, bir dahaki kampın yüz yüze Haziran ayında düzenleneceğinin müjdesini vererek tüm katılımcılara başarılar diledi. 

Türkiye’nin dört bir yanından 274 sporcunun katıldığı kampımız 14 Nisan tarihinde sona erecek. 34 antrenörümüzün görev aldığı kampta sporcularımız güne fiziksel aktivitelerle başlayıp akşam düzenlenen seminerlerde birbirinden önemli isimlerle bir araya gelecek. Seminerlerde; Antrenör Gökhan Narman Chessbase eğitimi verirken, Büyükusta Dragan Solak ve Kadın Büyükusta Kübra Öztürk Örenli maç analizleri ile genç sporcuların heyecanını paylaşacak, Psikolog Büşra Arığ velilere yönelik “Sporcu Ebeveyni Olmak” semineri verecek.

Dijital kampımıza katılan tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarı ve mutluluk dolu bir kamp süreci diliyoruz.

dijital kamp 1

dijital kamp 2

dijital kamp 3