Aday Hakem ve Hakem Gelişim Kursları Başlıyor

duyurukurslargorselAday Hakem ve Hakem Gelişim Kursları’nın, Federasyonumuz COVID-19 Çalışma Prensipleri Komisyonu’nun almış olduğu tavsiye kararlar ve hazırlamış olduğu rehber doğrultusunda düzenlenmesine karar verilmiştir.

Pandemi sürecinde, hakemlerimizin gelişimi için hayata geçirdiğimiz bir dizi online eğitimin ardından, yeni normalleşme süreciyle birlikte maske, mesafe ve hijyen konuları esas alınarak hazırlanacak olan salonlarda, söz konusu komisyon tarafından hazırlanan rehbere de riayet edilerek yüz yüze veya online eğitimlerimiz gerçekleştirilecektir.

Merkez Hakem Kurulu tarafından yüz yüze olarak kurs açılmasına karar verilen illerimizde, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından https://covid19.saglik.gov.tr/ web adresinde yayınlanan illere göre risk durumu haritası ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün uygun görüşü esas alınacaktır. Söz konusu kursların yüz yüze açılmasının mümkün olmayacağı durumlarda eğitim online olacak ancak sınav ileri bir tarihte yüz yüze gerçekleştirilecektir.

İçerisinde bulunduğumuz Mart ayı itibariyle, İl Temsilcilerimizin web sayfalarında kurslar ile ilgili gerekli duyurular yapılmaya ve kayıtlar alınmaya başlayacaktır.

Hakem Kursları Hakkında Genel Bilgilendirme - Rehber - Kurs Takvimi