Mobile menu

Türkiye, Sokaklarda Satrançla Bayramlaşıyor

yalova ssvTürkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Sokakta Satranç Var" projesi, bayram coşkusu ile ve ülkenin dört bir yanında düzenlenen çeşitli etkinliklerle başladı.

TSF'nin önderliğinde ve tüm yurda yayılan il ve ilçe temsilcilikleri tarafından gerçekleştirilen organizasyonlarla 81 ilin tamamında bir hafta boyunca sokaklarda, parklarda, meydanlarda ve gökyüzünün olduğu her yerde satranç oynanacak ve Türkiye bayramını satranç oynayarak kutlayacak.

Satranç kültürünü tüm yurda yaymayı, tanıtmayı, sevdirmeyi ve Türkiye'nin her il ve ilçesini satranç parkları ile buluşturmayı hedefleyen proje, 18 Eylül 2016 tarihine kadar tüm yurtta hayata geçecek.

Bugün birçok il ve ilçede başlayan proje, bir hafta boyunca tüm Türkiye'yi bir festival havasında satranç sporuyla buluşturacak.

Sokakta Satranç Var projesi çerçevesinde çekilen ve illerimizden Federasyonumuza gönderilen fotoğraflar (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine) haberde oluşturulacak fotoğraf galerisi ile yayınlanacaktır.

11-18 Eylül 2016 tarihleri arasında tüm yurtta hayata geçecek etkinlikler konusunda bilgi almak isteyen satranç severler, bulundukları ildeki Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisiyle irtibata geçebilirler.

Tüm satranç severler, çektikleri fotoğrafları il/ilçe belirterek #sokaktasatrançvar etiketi ile facebook, twitter ve instagram hesaplarından paylaşabilirler.

Twitter>> twitter.com/TurkishChess / Instagram>> instagram.com/turkishchess / Facebook>> facebook.com/TurkiyeSatrancFederasyonu

 

14348620 10154041588633002 1346489063 n

Kaçkar Dağları

 

ssvmalatya

Malatya

 

istanbul

İstanbul

 

ssvantalya

Antalya

 

ssvrnak

Şırnak

 

ssvyalova

Yalova

 

111111baku

Bakü

crvul4gwaaav9ig