Mobile menu

Yılın Zirvesine Türk Satrancı Damga Vurdu!

ao5x5794Fanatik Gazetesi tarafından düzenlenen ve spor ve ekonomi dünyasının önemli isimlerini buluşturan Sports&Business Summit 2017'ye Türk satrancı damgasını vurdu.

3 Ekim Salı günü gerçekleşen yılın zirvesinde Başkan Gülkız Tulay, usta sporcularımız GM Vahap Şanal, WFM Çağıl Irmak Arda ve WCM Işıl Can ile birlikte "Satrançta Altyapı" başlıklı panelin konukları oldular.

Fanatik Gazetesi Yazarı Hamit Turhan'ın moderatörlüğünü yaptığı panelde Başkan Tulay Türk satrancının altyapı çalışmalarını, altyapıya katkı sunan projeleri, Türk satrancının son yıllarda geldiği başarılı noktayı ve hedeflerini katılımcılarla paylaştı.

Tüm katılımcıların büyük bir ilgiyle takip ettiği oturumun diğer konuşmacıları GM Şanal, WFM Arda ve WCM Can ise sportif hayatlarında elde başarıları, çalışmaları, hedefleri ve satranç sporunda başarıya ulaşmanın yolları konularında açıklamalarda bulundular.

Ana sponsorumuz İş Bankası tarafından desteklenen dev zirvede Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu gibi spor dünyasının önemli isimleri de konuşmacı olarak yer aldılar.

Fanatik TV'den canlı yayınlanan bu büyük organizasyona TSF Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Solakoğlu, Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Birim Müdürleri Müge Nevşehirli Veziroğlu, Zeynep Yapar ve sporcularımızın aileleri de katıldılar.

ao5x5698

ao5x5723

Başkan Gülkız Tulay

 

ao5x5705

WFM Çağıl Irmak Arda

 

ao5x5785

GM Vahap Şanal

 

ao5x5783

WCM Işıl Can

 

ao5x5794

ao5x5586