Mobile menu

Basında Kübra

Haber ajansları ve televizyon kanallarının kullanımı amacıyla hazırlanan görüntüler Basın Odası bölümünde yer almaktadır.

Cnbc-e'deki daha önce burada duyurulduğu saatte Kübra ile yapılan röportaj yayınlanmamıştor. Elimize yayınlanma tarihi ve saatiyle ilgili yeni bilgiler ulaştığında tekrar buradan duyurulacaktır.

Kübra Öztürk 29 Eylül Cumartesi günü, canlı yayında saat 07.00'deki ATV Kahvaltı Haberleri programına konuk oldu. Ayrıca ATV'de yer alan, Tuluhan Tekelioğlu ve Aktüel Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli'nin hazırlayıp sunduğu "Aktüel" isimli programda yayınlamak üzere Kübra Öztürk ile röportaj yapılacak.

Basında Kübra-1  Basında Kübra-2  Basında Kübra-3  Basında Kübra-4

Kübra Ne Yapıyor?

Kafilemiz 25 Eylül Salı günü yurda döndü. Başkan Ali Nihat Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Gülkız Tulay, Genel Sekreter Hakan Aktaç ve İstanbul İl Temsilcisi Simten Kanber milli takım kafilemizi havaalanında karşıladılar.

                                        Karşılama Resimleri

 

Kübra 26 Eylül Çarşamba günü saat 18:00'da Kanal 24'te Moderatör Programı'nda canlı yayına çıktı. Daha sonra 19:30 'da TGRT Ana Haber'de kendisiyle İş Kuleleri'nde yapılan röportaj yayınlandı.

Şampiyonumuz, Central Palace Hotel tarafından ağırlanıyor. Kübra, İstanbul'da bulunduğu sürede bugün birçok medya kuruluşunu ziyaret edecek ve kendisiyle röportajlar yapılacak.