Mobile menu

Dünya Yaş Grupları (14-16-18) Şampiyonası Yunanistan'da

woldyouth18Dünya Yaş Grupları Satranç Şampiyonası (14-16-18 Yaş) 19-31 Ekim 2018 tarihleri arasında Halkidiki, Yunanistan'da gerçekleşecektir.

Şampiyonaya ülkemiz adına katılmak isteyen sporcular, veliler ve antrenörler aşağıdaki yönergeye uygun şekilde başvurmuşlardır.

Katılım Yönergesi (Son sayfanın çıktısı alınarak, elle doldurulduktan sonra taratılarak gönderilmelidir)

Bilgi Formu ( Excel dosyası üzerine bilgiler eklenerek ve kaydedilerek gönderilmelidir)

 

 

Ulaşım detayları;

 

selanik bilet

 

 

 

Yunanistan’a Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeden muaftır.

Hususi Pasaport (yeşil) sahibi davetli sporcular kendi pasaportlarını kullanacaklardır.

Hizmet pasaportu ile yurt dışına çıkacak olan sporcularımızın, bu bilgiyi kayıt esnasında tarafımıza bildirmeleri gerektiğini hatırlatırız.

Vize ve Hizmet Pasaportu için gerekli tüm evraklar organizasyon tarihinden en az 1,5 ay önce katılımcılara gönderilecektir. 

Vize başvurusu yapacak katılımcılarımızın evraklar gelmeden önce elçilik veya konsoloslukla görüşmelerini öneririz. (gerekli diğer belgeleri hazırlamak ve randevu almak için)

Hizmet pasaportu düzenlenecek davetli sporcularımızın 02 Nisan 2018 tarihi itibari ile  pasaport işlemlerinin Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne devredilmesinden dolayı evrakları kendilerine ulaşmadan ilgili makamlardan bilgi almaları gerektiğini, pasaport işlemleri için en az 1 ay öncesinden ilgili makamdan randevu alarak çıkış tarihinden 20 gün önce başvuru yapmaları gerektiğini hatırlatırız. İllere göre işlemler farklılık gösterdiğinden ilgili makamlardan bilgi almanız gerektiğini önemle hatırlatırız.

Nüfus il Müdürlüğü randevu sistemi için tıklayınız. 

Not: Yurtdışı çıkışında sporcu için veli muvafakatnamesinin yanınızda olması gerektiğini (bir veli ile gelen sporcular dahil) hatırlatırız. Veliler noterden yurtdışına çıkışına izin verdiğine dair belge alacaklardır.