Mobile menu

Volkan Sevgi Avrupa Üçüncüsü

12-24 Ekim 2007 tarihleri arasında, Gürcistan'ın Batum şehrinde gerçekleşen Avrupa 8 Yaş Altı Şampiyonası ödül töreniyle sona erdi. Son tura girerken şampiyonluğu kesinleşen Nikita Ayvazhan(RUS) ile uzun süren mücadelesi sonunda masadan beraberlik ile ayrılarak 6,5 puanla şampiyonayı tamamlayan Volkan Sevgi ülkemize Avrupa Üçüncülüğü kazandırdı. Minik sporcumuzu, ailesini ve emeği geçen antrenörümüz Teoman Ulucan'ı tebrik ediyoruz.

Berk Vatansever 5,5, Ali Kaan Özçelik 5,0, Buse Vatansever 5,0, Nisan Ulusoy 5,0, Harun Vardar 4,5, Buğra Hamza Polat 4,5, İzge Bayyurt 4,0, Oğuz Kılınç 4,0 ve Yağmur Varlı 3,5 puan ile şampiyonayı tamamlayan sporcularımız oldular.

Miniklerimizin tur tur elde ettikleri puanları görmek için lütfen aşağıda yer alan sonuç tablo linkini inceleyiniz.

Turnuva Sayfası         Canlı Yayın          Fotoğraf Galerisi          Sonuç Tablo

ÖNCEKİ HABERLER


Bugün dogum günü olan minik sporcumuz Harun Vardar, şampiyona hakemlerinden tur öncesi güzel bir hediye aldı.

Ali Kaan Özçelik ve Oğuz Kılınç'ın birbirleriyle oynayacakları 8. tur öncesi yaptıkları yorum oldukça keyifliydi. " Kim kazanırsa kazansın, sonuç ne olursa olsun 1,0 puan Türkiye'ye" diyerek gülümseyen miniklerimizin maçı sona erdi. Turun erken kazançlarından bir diğeri de İzge Bayyurt'a ait. 2. masada oynayan Volkan Sevgi'den önemli bir puan daha, Volkan son tura 6,0 puan ile giriyor. Buse Vatansever de masadan 1 puan ile ayrılarak 5,0 puana ulaşmış oldu.

Şampiyonanın boş gününde Batum Botanik Bahçesi'ne ve Sanat Müzesi'ne yapılan gezinin resimleri fotoğraf galerisinde yer almaktadır.

Milli Takım sporcu kafilemiz; Buse Vatansever, Nisan Ulusoy, Yağmur Varlı, Berk Vatansever, Buğra Hamza Polat, Oğuz Kılınç, Ali Kaan Özçelik, Volkan Sevgi, İzge Bayyurt ve Harun Vardar'dan oluşurken; TSF Disiplin Kurulu Üyesi Ersin Zihnioğlu kafile başkanı, Teoman Ulucan, Hakan Erdoğan ve Ziya Ahmedov da Antrenör olarak miniklerimizin yanlarında yer alıyorlar.

SPORCULARIMIZ

    

                            Berk Vatansever                         Buse Vatansever

    

                             Harun Vardar                              Nisan Ulusoy

  

                               Volkan Sevgi                            Yağmur Varlı

   

                            İzge Bayyurt                                 Oğuz Kılınç

Ali Kaan Özçelik

Buğra Hamza Polat

Açılış Töreni

Kafilemizin konakladığı Sputnik Otel'den Batum Manzarası