Mobile menu

2007 Dünya Yaş Grupları Şampiyonası

Değerli Satranç Severler;

Antalya'da yapılacak Dünya Yaş Grupları Şampiyonası'na, 250 YTL FIDE katılım ücreti karşılığı katılım hakkı olan oyuncuların listesi açıklanmıştır. 8 Yaş kategorisinde listede ilan edilen oyuncuların ücretsiz katılım hakları bulunmaktadır.

1) Listeye Türkiye Yaş Grupları Şampiyonasından katılım hakkı olanlar eş puanlı oyuncularda dahil edilerek genişletilmiştir.
2) TSF Yaş Grupları Kampına mazeretsiz olarak katılmayan oyuncular listeden çıkarılmıştır.
3) Katılacak tüm oyuncuların ekteki formu doldurmaları gerekmektedir.
4) Turnuva döneminde rahatsızlığı olan ve düzenli ilaç alması gereken oyuncuların bilgilerinin veliler tarafından TSF'ye bildirilmesi gerekmektedir.
5) İsteyen sporcuların velileri  aşağıdaki tarihe kadar konaklama ücretini yatırarak çocukları ile birlikte kalabilirler.
Katılım başvuruları, ekteki form eksiksiz doldurularak 01.11.2007 tarihine kadar TSF'nin  iş Bankası  4200-580 80 95 nolu hesabına gerekli ücret yatırılarak dekontun fotokopisi ile birlikte Turnuva Direktörü Abdurrahman Koral'a mail  ile Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. veya dikkatine olmak üzere 0-312 310 96 20 nolu faksa ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresine yapılmalıdır.

Saygılarımızla;
TSF

Katılım Listesi                 Başvuru Formu          Türk Katılımcılar İçin Katılım Koşulları

Dünya Yaş Grupları Şampiyonası ile ilgili önceki haberleri okumak için aşağıda yer alan linkleri tıklayınız.

Haber 1      Haber 2