Mobile menu

Milli Eğitim Bakanlığı 2007-2008 Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

     

2007 - 2008 Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye Şampiyonası 12-15 Aralık tarihleri arasında Mersin Suphi Öner Öğretmen Evi'nde düzenlendi. Bu organizasyona ev sahipliği yapan Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü ve TSF İl Temsilciliği, Ayrıca Hakem Heyeti tüm katılımcılar,veliler ve antrenörler tarafından takdirle karşılandı.

Düzenlenen ödül töreninde; İlk dört dereceyi alan sporcular Milli Eğitim Bakanlığı ve Mersin Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından verilen kupalarını 4-10 sporcular plaketlerini coşkuyla kaldırdılar. Bunun yanısıra tüm sporculara ve hakemlere katılım belgesi düzenlendi. Ödüller, Mersin Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, TSF Yönetim Kurulu Üyesi Gülkız Tulay, Mersin Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sabri Özbey, Pamukkale Bölge Temsilcisi Halil Hilmi Darı, Başhakem Kemal Nurlu ve Mersin İl Temsilcisi Ömer Faruk Ercan tarafından verildi. Tüm katılımcıları ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.   ÖDÜL TÖRENİ  

  

           KÜÇÜKLER                          YILDIZLAR                           GENÇLER 

YÖNERGE & PROGRAM          MEB TURNUVA AÇIKLAMASI                            FOTOĞRAF GALERİSİ

Küçükler:  Başlangıç Sıralaması   Çapraz Tablo    Sıralama                   ÖDÜL TÖRENİ                

Eşlendirme ve Sonuçlar:  1  2  3  4  5  6  7  8  9

Yıldızlar:     Başlangıç Sıralaması   Çapraz Tablo    Sıralama

Eşlendirme ve Sonuçlar:  1  2  3  4  5  6  7  8  9

Gençler:     Başlangıç Sıralaması    Çapraz Tablo   Sıralama

Eşlendirme ve Sonuçlar:  1  2  3  4  5  6  7  8  9

PGN     : 1  2  3  4  5  6  7  8  9           ALL PGN

1981 yılından bu yana gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye Satranç Birinciliği bu yıl 12-15 Aralık tarihleri arasında Mersin'de yapılacak.

  

2007 - 2008 MEB Türkiye Birinciliği; TSF Yönetim Kurulu Üyesi Gülkız Tulay ve Mersin Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sabri Özbey'in yaptığı açılış konuşmalarının ardından resmen başladı. Organizasyona Küçüklerde 84, Yıldızlarda 87, Gençlerde 80 olmak üzere toplam 251 sporcu katılıyor.

  

Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapılacak olan şampiyonanın, Mersin Suphi Öner Öğretmen Evi salonlarında yapılacağı, dileyenlerin kendi olanakları ile aynı öğretmen evinde konaklayabilecekleri Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü kaynakları tarafından bildirildi.

Federasyonumuz her zaman olduğu gibi bu şampiyonaya teknik desteğini sağlayacak. Günlük haberler, canlı yayınlar ile şampiyona sitemizden izleyebilecektir.

Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde ilk üç masanın (Toplam 9 Masa) maçlarını Atatürk Stadyumundan canlı izleyebilirsiniz. Sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Şampiyonanın, organizasyon, konaklama ve diğer olanaklarının Mesin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanacağı, konaklama ve diğer konularda federasyonumuzun bir sorumluluğunun olmadığı Teknik Kurul tarafından bildirildi.