Mobile menu

Kadın Millilerimiz Hazırlık Kampında

kamp 310-23 Eylül 2024 tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenecek 44. Dünya Satranç Olimpiyatı hazırlıkları kapsamında Kadın milli takımımız Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve ana sponsorumuz Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle Antalya’da hazırlık kampına başladı.
IM Ekaterina Atalık,WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu, WGM Kübra Öztürk Örenli, WFM Gülenay Aydın ve WIM Hayale İsgenderova’nın yer aldığı kampın antrenörlüğünü GM Nidjat Mammadov yapıyor.
Ocak ayı itibarıyla başlanan online eğitimlerin ardından sporcularımız 18 Mart tarihine kadar eğitim programına yüz yüze kampla devam edecek.
 
Olimpiyat hazırlıkları kapsamında sporcularımıza online eğitim ve yüz yüze kamp imkanlarının yanı sıra uluslararası turnuvalara katılımlarının desteklenmesi, ihtiyaçları doğrultusunda teknolojik ve fizyoterapist gereksinimlerinin karşılanması, Anadolu Sigorta ile sağlık sigortası desteği gibi olanaklar sunuluyor.
 
Avrupa ve dünya çapında elde edilen başarıların olimpiyat derecesiyle taçlandırılmasının yanında, ülkemizin satrançta ülke derecesinin daha da yükseltilmesi, sporcuların ELO puanlarının artırılması, sporcularımızın yeni ünvanlar elde etmeleri de hedefler arasında yer alıyor.
 
Sporcularımıza hazırlık sürecinde başarılar diliyoruz.
kamp 3
 
kamp 2
kamp 1