Mobile menu

Takımlar Şampiyonası'nda Final Zamanı

whatsapp image 2024-04-23 at 21.41.23Federasyonumuz ve ROSATOM iş birliğiyle 20-24 Nisan 2024 tarihleri arasında Karaman Lütfü Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde 80’e yakın takım 400’ü aşkın sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda 6 tur geride kaldı.

Şampiyonanın yarın oynanacak final turu öncesinde U12 Genel kategorisinde 12 puana sahip Fatma Yılmaz Spor Kulübü lider konumda bulunurken 10 puanı bulunan Karşıyaka Satranç İhtisas Spor Kulübü ikinci, 9 puana sahip Apaydın Satranç Spor Kulübü ise üçüncü sırada yer alıyor.

U12 kadınlara baktığımızda Apaydın Satranç Spor Kulübü 11 puanla final turuna lider girerken, 10 puanı bulunan Haznedaroğlu Satranç Spor Kulübü ikinci sırada yer alıyor. Eş puanlı 8 puana sahip Nida Satranç Kulübü ve Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ise üçüncülüğü paylaşıyor.

Şampiyonada U18 Genel kategorisinde 12 puana sahip Pamukkale Üniversiteli Satranç ve Akıl Oyunları Spor Kulübü final turuna lider konumda girerken 10 puana sahip Apaydın Satranç Spor Kulübü ikinci sırada yer alıyor.

Kadınlarda ise 9 puana sahip Haznedaroğlu Satranç Spor Kulübü ve Antakya Satranç Spor Kulübü liderliği paylaşarak final turuna girerken 8 puana sahip Çanakkale Apaydın Satranç Spor Kulübü ve Karşıyaka Satranç Spor Kulübü ikinciliği paylaşıyor.

Şampiyonanın yarın 10.00’da oynanacak final turunda tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.

http://tky.tsf.org.tr/

FotoÄŸraf Galerisi