Mobile menu

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen Yaş Grupları Bölgesel Kampı'nı Ziyaret Etti

img_0141Devlet Bakanı Sayın Kürşad Tüzmen, Mersin'de düzenlenen Yaş Grupları Bölgesel Milli Takımı Kampı'nı 15 Mart Pazar günü ziyaret etti.

Bakanı, aralarında TSF Yönetim Kurulu Üyesi Gülkız Tülay'ın da bulunduğu TSF yetkilileri karşılarken, sporcu velilerinden Mehmet Menzi'nin aracılığı ile kampımızı ziyaret eden Bakan Tüzmen Mersin'de Uluslararası Turnuva yapılması sözünü verdi.




Bakana ziyareti sırasında TSF'nin çalışmaları ve büyüme hızı hakkında bilgiler verilirken Mersin'de satrancın geldiği yeri öğrenen Tüzmen, milli sporcularımızdan Ezgi Menzi ile de bir maç yaptı. Çeşitli sporlara ilgili olduğu bilinen Tüzmen, iyi bir satranç oyuncusu olduğunu da gösterdi.

Milli Takımlar Menajeri Özgür Solakoğlu'ndan TSF'nin çalışmaları ve Türk satrancının gelişimiyle ilgili ve TSF Yönetim Kurulu Üyesi Gülkız Tülay'dan ise Mersin'in satrançtaki önemiyle ilgili bilgiler alan devlet bakanı,  satrancın geldiği noktadan etkilendiğini belirti.Bakan Tüzmen, sporcuların hepsiyle tek tek ilgilendikten sonra başka bir etkinlikte bir araya gelme isteğini ileterek kamptan ayrıldı.

img_0180