Mobile menu

XVIII. ÇanakkaleTroya Satranç Festivali Devam Ediyor

troya_ii

6 turun geride kaldığı  XVII. Çanakkale Troya Satranç Festivali'nde açık kategoride 3 sporcu 5½ puanla birinciliği paylaşırken 16 yaş altı kategoride Diyap Büyükaşık 5½ puanla tek başına lider durumda.

11 Ağustos Çarşamba günü GM Gurevich'in simultanesi ile renklenen festival, 12 Ağustos Perşembe günü düzenlenecek yıldırım turnuvası ile devam ediyor.
                                           
      Turnuva Sayfası

 

 

s6305689


Turnuvanın 3. turunda FM Cemil Can Ali Marandi turnuvanın bir numaralı sporcusu IM Davit Benidze'ye karşı güzel bir oyun ile galip geldi. Maçın analizini turnuva sayfasında ve Turkbase sayfasında bulabilirsiniz.



Bu yıl on sekizincisi gerçekleşen Troya Satranç Festivalinin organize edilmesindeki emeklerinden ötürü Çanakkale İl Temsilcisi Sayın Turgut Tunca'ya Türkiye Satranç Federasyonu olarak teşekkür ediyoruz.





troya_i
XVIII. Çanakkale Troya Satranç Festivali, Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Sayın Murat Kul, Yönetim Kurulu üyesi Sayın Ahmet Arda Kılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Doğan Anşin'in açılış konuşmalarından sonra Sayın Kul'un sembolik açılış hamlesi ile başladı.