Mobile menu

Uluslararası Dr. Küçük Spor Oyunları

ustresim Uluslararası Dr. Küçük Spor Oyunları Satranç Turnuvası 20 - 27 Eylül 2010 tarihleri arasında Golden Tulip Hotel - Lefkoşa - KKTC'de düzenleniyor. Kıbrıs Türklerinin ilk sivil toplum lideri Dr. Fazıl Küçük’ün anısına düzenlenen spor oyunları 11 ayrı spor dalında oynanıyor.

Satranç turnuvasına Türkiye de dahil olmak üzere 6 federasyondan katılım var. Ermenistan’dan GM Karen Movsziszian, Moldova’dan FM Julian Baltag, Gürcistan’dan Sopiko Guramishvili, İsrail’den Angela Borsuk ve Türkiye’den Atakan Şirin ilk beş oyuncu olarak turnuvaya başladılar. Toplam 51 oyuncu ile başlayan turnuvaya Lefkoşa’nın güzide otellerinden birisi olan Golden Tulip oteli ev sahipliği yapıyor. Turnuva KKSF Başkanı Ergün Sonel’in gözetiminde  KKSF Yönetim Kurulu üyesi Ulusal Hakem Hüseyin Yeten organizatörlüğünde yürütülüyor.

 

İlk 10 masa maçlarının canlı yayınlandığı organizasyon ile ilgili ayrıntılı bilgiye TURNUVA SAYFASI'ndan ulaşabilirsiniz.

Turnuva Direktörü:  Huseyin YETEN

e-mail  : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Telefon: 542 885 32 27