Mobile menu

Rize ve Artvin Ziyaretlerimiz

rizeTürkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Merkez Hakem Kurulu üyesi IA Uğur Tülüce, Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Asbaşkanı ve Karaman İl Temsilcisi FA Mustafa Eroğlu Rize ve Artvin illerimize konuk oldular. Rize İl Temsilcisi Denız Varli ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım makamında ziyaret edilerek, okullarda antrenörlere yönelik gelişim seminerleri verilmesi, anaokullarında satranç eğitimi üzerinde duruldu.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan ve Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa Nevaparkta bir araya gelinerek, ildeki kulüp ve lisanslı sporcu sayısının artırılması konusunda ortak fikirler paylaşıldı. Aynı gün MÜSİAD toplantı salonunda sporcu, veli, hakem ve antrenörler ile toplantı düzenlendi.

fotograf 4

Uğur Tülüce ve Mustafa Eroğlu, daha sonra Artvin ilini ziyaret ettiler. Artvin İl Temsilcisi Saffet Çakmak ile birlikte Artvin Gençlik Merkezinde toplantı düzenlendi. İldeki genel problemler üzerinde konuşularak, ile satranç merkezi kazandırılması hakkında görüşüldü.

Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim ve İl temsilcisi, aynı zamanda İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcızı Abdurrahman Anlaş ziyaret edilerek, satranç adına sevindirici fikirler üzerinde duruldu.

fotograf 3