Mobile menu

Malatya Ziyaretimiz

ziyaretTürkiye Satranç Federasyonu İl ve Bölge Temsilcileri Kurulu Başkanı, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Uğur Tülüce, İl ve Bölge Temsilcileri Kurul Üyesi Ulaş Demirci ve Malatya Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Uğur Tülüce Malatya'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, " Sayın Gülkız Tulay Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı başta olmak üzere 1. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvasının ilimizde yapılması hususunda vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı şahsınızda tüm yönetim kurulu üyelerinize teşekkür eder saygılar sunarım" dedi.

DSC 4546x
DSC 4541

Mustafa Sadi Fındıklı konuşmasının ardından Türkiye Satranç Federasyonu İl ve Bölge Temsilcileri Kurulu Başkanı ve Merkez Hakem Kurulu Üyesi Uğur Tülüce'ye plaket verdi. Tülüce ise, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı 'ya TSF bayrağı ve rozeti takdim etti.



Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Merkez Hakem Kurulu üyesi IA Uğur Tülüce, Teknik Kurul üyesi ve Kahramanmaraş İl Temsilcisi FA Ulaş Demirci, Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy 13 Haziran 2013 tarihinde Malatya satranç camiası ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda satrancın geleceği, kulüplerin önemi, satrancın eğitimdeki yeri üzerinde durulurken, Türkiye Satranç Federasyonunun Ulusal ve Uluslararası başarıları, gelecek misyonları ve yaptığı çalışmalar hakkında da konuşuldu. Toplantı sonuna doğru Malatya ilinin problemlerine değinilerek, çözüm önerilerinde bulunuldu. Düzenlenen toplantıya Federasyon Temsilcisi, İl Hakem Kurulu, hakemler, antrenörler ve sporcular katıldı.
IMG 8412
IMG 8409