Mobile menu

Minikler Satranç Şenliği Sona Erdi

1DSCN8055
Bu sene sekizincisi düzenlenen, 23 il ve K.K.T.C’den gelen 671 minik sporcu ve velilerinin katıldığı, beş gündür güzel, eğlenceli ve bir o kadar da çekişmeli karşılaşmalara sahne olan Türkiye İş Bankası Minikler Satranç Şenliği, Mavi, Beyaz, Sarı, Kırmızı ve Yeşil gruplarda gerçekleşen mücadelelerin ardından yapılan kapanış töreni ile sona erdi.
Yeşil grup karşılaşmalarının ardından düzenlenen kapanış törenine Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Bölümü Birim Müdürü Zuhal Üreten, Müdür Yardımcıları Faruk Emre Kocuk, Aylin Ketenci, Proje Yöneticisi Burcu Alsan, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Yekeler, İstanbul Bölge Temsilcisi Fuat Ergür ve AYGEG Başkanı Hakan Erdoğan katıldılar.
Kapanış töreninde Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Yekeler, Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz minikleri satrançla tanıştıran ailelere teşekkür ederek, Türkiye İş Bankası adına Kurumsal İletişim Bölümü Müdürü Zuhal Üreten’e, göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Kapanış konuşmasını yapan Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Bölümü Müdür Yardımcısı Faruk Emre Kocuk ise Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikteliklerinden, 23 il ve K.K.T.C’den gelen minik sporcularımızı ve ailelerini burada görmekten ve ev sahipliği yapmaktan çok memnun olduklarını dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Minik sporcu ve aileleri, satranç dolu bir şenliğin daha tadına varmış olarak, bir sonraki şenlikte buluşmak dileğiyle memnun bir şekilde İş Bankası Çamlıca Sosyal Tesislerinden ayrıldılar.
    ŞENLİK SAYFASI