Mobile menu

Karaelmas Bölge Toplantısı Yapıldı

bölge toplantıKaraelmas Bölge Değerlendirme Toplantısı, Karaelmas Bölge Temsilcisi Çetin Kaypak başkanlığında bölgeye bağlı İl Temsilcilerinin katılımıyla 16 Haziran 2013 tarihinde Düzce Akçakoca'da düzenlendi. Toplantıya Bartın İl Temsilcisi Dinçer Çelik, Kastamonu İl Temsilcisi Halit Özden ve Zonguldak İl Temsilcisi Murat Albuz katıldı. Toplantıda federasyonun yeni bölge temsilcilikleri politikaları hakkında katılımcı il temcilsilcileri bilgilendirildi. Görüşülen konular;

* İllerin Örgütlenmesi (İl Hakem ve Tertip Kurulları)

* Bölgenin İl temsilcilerine en kısa zamanda İlçe temsilciliklerini, İl Hakem Kurulu ve İl Tertip Kurullarının oluşturulması konusunda gerekli açıklamalar yapıldı fikir alışverişinde bulundu bu konuda daha aktif çalışma kararı alındı.

* Organizasyonda Birlik ve Yardımlaşma

* Yıllık Faaliyet programları ve İllerde yapılan ses getirebilecek özel turnuvalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu ; Bu tip turnuvaların Bölge ve bağlı illerce duyuru, sporcu gönderme ve temsilcilerin bir araya gelebilecekleri etkinliklere dönüştürmek, İllerdeki bu tip turnuvaların birbiriyle çakışmaması için zamanlama konusunda koordine edilmesi konusunda fikir birliği sağlandı.

* Bölgeye bağlı İl ve İlçelerin değerlendirilmesi, sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde duruldu.

bölge toplantı - Kopya