Mobile menu

Küçükler Ulusal Takım Kampı II

Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası sonrasında Ulusal Takım Havuzuna giren sporcularımızın 2. Kamp Programı AYGEG tarafından belirlendi. 2014 AYGEG Yaş Grupları Ulusal Küçükler Kampı 16 - 20 Temmuz 2014 tarihleri arasında Balıkesir Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Tesisi'nde düzenlenecek.

Davetli Sporcular    Başvuru ve Konaklama Formu
Önemli Not: Katılım formunu, yukarıda belirtilen tarihe kadar göndermeyen sporcular, kampa sonradan dahil edilmeyeceklerdir. Kampa katılamayacak sporcuların, mazeret dilekçelerini kamp başlamadan önce mutlaka federasyona ulaştırmaları gerekmektedir. Mazeret bildirmeyen sporcuların hakları geçersiz sayılacaktır. 

Kampa getirilmesi istenenler: 07 – 12 yaş grubu sporcularımızın, yakın zamanda oynadıkları her sonuçtan(1-0-½) oyunlarını birer dosya kâğıdına analizlerini yaparak, son dönemdeki turnuva notasyon kâğıtları ile kampa gelmeleri gerekmektedir. Tüm sporcuların derslerde kullanmak için yanlarında defter ve kalem getirmeleri gerekmektedir.

Kamp Giriş Tarihi : 16 Temmuz 2014 saat 12.00'dan sonra
Kamp Çıkış Tarihi : 20 Temmuz 2014  saat 11.00'e kadar

Sporcularımızın başarısını olumsuz yönde etkilediğini düşündüğünüz sorunlar ya da üzerinde çalışılmasını istediğiniz konular hakkında psikologumuz Aytaç Ongun iletişim kurabilirsiniz.

Aytaç Ongun : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.


Adres :

Balıkesir Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Tesisi

http://bubyo.balikesir.edu.tr/uygulama_tesisi/