Mobile menu

“Satranç” Dergisi Okuyucuyla Buluştu


img 0622Türkiye Satranç Federasyonu'nun yeni dergisi "Satranç" tanıtım sayısıyla okuyucuyla buluştu. Antalya'da düzenlenen Türkiye Küçükler Şampiyonası, Türkiye Emektarlar Şampiyonası ve Türkiye Kupasında federasyonumuz tarafından dağıtılan "Satranç" dergisi sporseverler tarafından büyük ilgi ile karşılandı.
Satrancı daha geniş kitlelere ulaştırmak ve sevdirmek amacıyla projelendirilen dergi, herkes tarafından ilgiyle okunacak bir içerikte hazırlandı. İlginç öyküler ve taze bilgilerle derlenen kapak konusu "Nasıl Dahi Olunur?", "İletişimde Mantık Örgüsü", "Beslenme Stratejisi", "Sağlıklı Yaşamın Formülü" "Başarı Yolculuğunda Hedefe Ulaşmak" gibi hayatın içindeki konulara yer veriyor.
 
Dergide turnuvalarla ilgili haberler, satranç analizleri, yarışma gibi bölümler de yer alıyor. Geniş bir editör ve yazar kadrosuyla hazırlanan Satranç dergisi 2 ayda bir yayınlanacak. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, yeni dergi ile satrancın tabana yayılması için yaptıkları çok sayıda çalışmanın daha da etkili olmasını sağlamayı amaçladıklarına dikkat çekerek şunları söyledi: "Bu dergimizde Federasyonumuzun vizyonunu en iyi şekilde yansıtmayı, gençlerin satranca başlamasına vesile olmayı, merak uyandırmayı ve motivasyon yaratmayı, 7'den 70'e herkesin dergisi olmayı amaçlıyoruz. Yeni dergimiz Satranç'ın camiamıza ve tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını dilerim."

img 0589