Mobile menu

5 Nisan Madalya Günü Turnuvası Tamamlandı

12 0Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonunun katkıları ile düzenlenen 6. Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç turnuvası 5 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilen kapanış töreniyle tamamlandı.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli'nin katılımlarıyla gerçekleştirilen ödül töreninde; Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer adına Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı'ya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç adına ise Başkanvekili Muharrem Erantepli'ye birer Fidan Dikme Belgesi takdim etti.
Turnuva sonunda A kategorisinde sıralamaya giren ilk 15 sporcuya 8500 TL ödül verilirken, Yöresel Sporcu, En İyi Kadın Sporcu ve En İyi 55 Yaş ve Üstü kategorilerinde toplam 1500 TL özel ödül dağıtıldı.
B-C-D kategorilerinde dereceye giren ilk 5 sporcuya Tablet PC armağan edilirken, dereceye giren diğer sporculara Mp3 çalar ve Flash Disk gibi ödüller dağıtıldı.

 

Açık Kategorisi
1. Rahmanov Shahrıyar
2. GM Benidze Davıt
3. GM Gasanov Eldar
B Kategorisi
1. Ali Özdemir
2. Ömer Polat
3. Furkan Odunkıran
C Kategorisi
1. Tuna Sargınalp
2. Bedihanur Kamalak
3. Yavuz Selim Peker
D Kategorisi
1. İrem Ezra Öz
2. Enes Atma
3.Perihan Ela Gözsüz

 

Turnuva Sayfası

marass