Mobile menu

İl Temsilcilikleri Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantımız

fullsizerender 3Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulunun Güneydoğu Anadolu illerini kapsayan toplantısı, 16 Mayıs 2015 tarihinde, Bingöl Öğretmenevinde yapıldı. Toplantıya Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ve Kurul Üyesi Hacı Yılmaz'ın yanı sıra Batman İl Temsilcisi Mehmet Yıldız, Diyarbakır İl Temsilcisi adına İl Hakem Kurulu As Başkanı Cengiz Dündar, Elazığ İl Temsilcisi Bülent Serinkaya, Mardin İl Temsilcisi Nazan Kaya ve Şanlıurfa İl Temsilcisi Süleyman Sami Kars katıldılar.

Türkiye Satranç Federasyonu son dönem yapılanmaları ve mevcut durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda katılımcı il temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyet aynı gün Bingöl satranç ailesi ile bir araya geldi ve ardından Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan'ın katılımlarıyla düzenlenen toplantıda ildeki satranç faaliyetlerini değerlendirdi. Toplantıda konuşma yapan Bingöl Valisi Selim, ildeki satranç sporunun gelişimi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Heyet son olarak Elazığ'da Elazığ Gençlik Kulübünü ziyaret etti.

fullsizerender 5

fullsizerender