Mobile menu

İl Ziyaretlerimiz, Aile Buluşmalarımız Devam Ediyor

bursa-yalova-mays20161Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Aşkın Keleş ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu; Yalova, Bursa ve Balıkesir'i ziyaret ederek il yerel yöneticileri ile bir araya geldi ve satranç ailesi ile buluştu.

TSF Yönetimi'nin Yalova, Bursa ve Balıkesir ziyaretleri 29-30 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşti. Federasyon Başkan Vekili Aşkın Keleş ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, ilk olarak Yalova'da Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret ettiler. TSF Yalova İl Temsilcisi Nezir Uyrun'un da yer aldığı ziyarette, yapımı devam eden satranç parkı ve ildeki proje faaliyetleri konusunda görüşme yapıldı. Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile bir araya gelindi. Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü - TSF İl Düzenleme Kurulu Başkanı Muhammed Uygun, İl Hakem Kurulu Üyeleri Saniye Çelebi,  Erkan Şat ve Ömer Faruk Uyrun'un da katıldığı görüşmede, Yalova'da satrancı daha çok geliştirecek ve ilerlemesini sağlayacak çalışmalar üzerinde duruldu. TSF heyeti Yalova temaslarına Çiftlikköy Belediye Başkanlığı ile devam etti. Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile bir araya gelen TSF Yönetimi, ilçe genelinde satranç sporuna destek olacak faaliyetler konusunda görüşmeler yaptı.

Yalova'da il yerel yöneticilerine gerçekleştirilen makam ziyaretlerinin ardından; Yalova Belediyesi Spor Kulübü ziyaret edildi, Kulüp Başkanı Resul Kocaağa ve sporcularla bir araya gelindi.

Başkan Vekili Keleş ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Eroğlu, Yalova'nın ardından Bursa'yı ziyaret ederek, Bursa TSF İl Temsilcisi Osman Bulduk ile birlikte bir dizi kulüp ziyareti gerçekleştirdi. Gemlik Belediye Gençlik Spor Kulübü, Deneyim Satranç Kulübü, Art Satranç Eğitim Merkezi, Nilüfer Satranç Eğitim Merkezi ve Bursa Satranç Eğitim Merkezi'nde kulüp ve merkez yöneticileri, sporcular ve velilerle bir araya gelen TSF heyeti, ayrıca Nida Satranç Eğitim Merkezi sporcularını yarıştıkları yıldırım turnuvasında ziyaret etti.

TSF Yönetiminin son durağı Balıkesir Burhaniye'de gerçekleştirilen İl Yöre yarışmaları oldu. Turnuva devam ederken Kulüp Yöneticileri ile görüşen heyet, gerçekleştirilen çalışmalar konusunda bilgi aldı.

yalova belediyesi vefasalman

Yalova Belediyesi

 

yalova park 2

Yalova Satranç Parkı inşaat çalışmaları bitme noktasında..

 

il mudurlugu yalova 1

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

 

ciftlikkoy belediye bakan ali murat silpagar

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı

 

yalova belediye spor kulubu

Yalova Belediye Spor Kulübü

 

gemlik belediye genclik spor kulubu ziyareti 1

gemlik belediye genclik spor kulubu ziyareti 2

Bursa Gemlik Belediye Gençlik Spor Kulübü

 

bursa kulup ziyaretimiz

Bursa Deneyim Satranç Kulübü

 

bursa art satranc merkezi 2

bursa art satranc merkezi 1

Bursa Art Satranç Eğitim Merkezi

 

bursa nilufer satranc merkezi ziyaretimiz necmettin korkmaz 2

bursa nilufer satranc merkezi ziyaretimiz necmettin korkmaz 1

Bursa Nilüfer Satranç Eğitim Merkezi

 

bursa satranc merkezi nejdet esen

Bursa Satranç Eğitim Merkezi

 

nida satranc sporcular le avm de yaplan yldrm satranc turnuvas ziyaretimiz

TSF Heyeti, Bursa Nida Satranç Eğitim Merkezi sporcularını AVM'de gerçekleştirilen Yıldırım Turnuvasında ziyaret etti.

 

burhaniye ve balkesir spor kulupleri mi il yore yarmalarnda ziyareti 2

Burhaniye - Kulüp Yöneticileri toplantısı