Vize ve Bilgi Güncellemenizi Yaptınız mı?

Logo_hakem Değerli Hakemlerimiz,

Lisans Bilgi Sistemi içerisinde yer alan Lisans Sorgulama bölümü Sporcu ve banner_lisansAntrenörlerin yanısıra Hakemleride kapsamaktadır. Eğer sistemde T.C Kimlik Numaranız (Girilmemiş veya Hatalı Kayıt) olarak gözüküyor ise Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine (T.C Kimlik Numaranız ile birlikte, Cep Telefonu Numaranızı, Jpeg formatında vesikalık resminizi ve e-posta ) bilgilerinizi mail ile bildirmeniz gerekmektedir.

NAKİL işlemi için bağlı olduğunuz ilin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne dilekçe ile başvuruda bulunmanız yeterli olacaktır. Federasyonumuza G.S.İ.M'den resmi yazı geldiğinde iliniz değiştirilebilecektir. Örnek Dilekçe

Ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri Mensubu Hakemlerimizin'de güncel bilgilerini ( Rütbe, Kuvveti, Açık Birlik Adresi) en kısa sürede Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri gerekmektedir. Bilgiler yayınlanmayacak olup istendiği takdirde Genelkurmay Başkanlığına bildirilecektir.
unlem Vize yapabilmek için devamı kısmında yer alan yöntemlerden birisini kullanabilirsiniz.

1. Eğer kredi kartı kullanıyorsanız, 2009 - 2010 sezonuna ait vizenizi online uzatabilirsiniz. Dikkat, T.C Kimlik Numaranız (Girilmemiş veya Hatalı Kayıt) olarak gözüküyorsa bu işlemi gerçekleştiremezsiniz.

 

2. Bağlı olduğunuz İl Temsilcisine müracaat ediniz. Makbuz karşılığında bedelini ödeyip vizenizi uzatabilirsiniz. (İl Temsilcisinin Federasyona bildirmesi halinde sistemdeki vize bilgileri güncellenecektir.)

3. Türkiye İş Bankası şubelerinden 4200-593 08 38 nolu hesaba vize ücretinizi yatırabilirsiniz. Dekontun açıklamasına "İsim,Soyisim, T.C Kimlik No, Hakem Vize Bedeli" mutlaka eklenmelidir. (vizenizin sistemde güncellenebilmesi 3 günü bulabilmektedir).

*KKTC vatandaşları 1. ve 3.adımı kullanabilecektir.

banner_lisans