Satranç Hakemleri İçin Eğitim Videoları ve Dökümanları Yayında

hakemvideolari2015        Merkez Hakem Kurulu tarafından satranç hakemlerine yönelik eğitim videoları çekildi.
        Yeni videolar hakemlerimizin kullanımına sunulmuştur.  
 
      yeni2Formasyon ve İletişim konularında hazırlanan dökümanlar hakemlerimizin kullanımına sunulmuştur.  Tıklayınız...       
 
Eğitim videoları hakemlerden gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirildi. Bu videolar satranç hakemlerinin kuralları daha iyi anlaması, daha sağlıklı yorumlaması ve karşılaştıkları sorunları daha kolay çözmesi amacıyla hazırlandı. Temmuz ayında değişecek kuralların açıklamasına yönelik olarak yeni videoların çekimi yapılacak.


Çekimde görev alan başta çekimleri yapan Afyon İl Temsilcimiz Alptuğ AKYILDIZ ve İzmir İl Hakemlerinden Çetin KARAMAN olmak üzere tüm arkadaşlara Merkez Hakem Kurulu olarak teşekkür ederiz.

Çekimde görev alan katkı veren tüm arkadaşlara, özellikle çekimleri yapan Afyon İl Temsilcimiz Alptuğ AKYILDIZ ve İzmir İl Hakemlerinden Çetin KARAMAN’a Merkez Hakem Kurulu olarak teşekkür ederiz.

Satranç hakem eğitimlerine yararı olacağına düşündüğümüz ve sürdürmeyi planladığımız bu çalışmalara önerileri olan, katkı sunacak herkesi bu çalışmanın içinde görmek istiyoruz.
MERKEZ HAKEM KURULU  /  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

*Eğitim Videoları ve Dökümanlar "Hakem Eğitimleri" kısmında yayımlanmıştır. Tıklayınız...