Mobile menu

3. Etap Bölgesel Kampları Başlıyor

dscf5064Dünya Yaş Grupları Şampiyonasına hazırlık amacı taşıyan AYGEG 2009 yılı 3. Etap Bölgesel Kampları 13 Ekim -1 Kasım 2009 tarihleri arasında düzenlenecektir. Sporcular ve kamp programları AYGEG tarafından belirlenmiştir. Sporcular, okula gidemeyecekleri güne ait izin yazısı almak için TSF'ye kamp başlama tarihinden önce başvurabilirler (okul adı, okulu, sınıfı ve okul faks numarasını bildirmeniz durumunda yazı yazılacaktır). Konaklama ile ilgili detayları konaklama yapılcak ilin il temsilcisinden öğrenebilirsiniz. Antrenörler, iletişim bilgileri, kamp çizelgesi ve milli takım havuzunda yer alan sporcuların listesi haberin devamındadır.

İl Temsilcileri İletişim

 

 


IM Hasan Kılıçaslan                  0535 695 67 18      Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
FM Hakan Erdoğan                  0544 224 50 01      Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
FM Yasin Emrah Yağız             0533 323 27 84      Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
FM Alper Efe Ataman              0536 357 31 56      Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  
Teoman Ulucan                       0532 722 26 24       Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
FM Can Yurtseven                  0535 769 51 10      Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
FM Serkan Yeke                      0505 768 71 75      Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
FM Yakup Bayram                   0532 622 69 67      Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

3. Dönem Bölgesel Kampları Çizelgesi

Milli Takım Havuzu

 

Sporcularımız çalışma programını, antrenörlerle iletişim kurarak öğreneceklerdir. Sporcular, kamp defteri olarak kullanılmak üzere en çok 2 ortalı normal boyutta, çizgili bir defteri yanlarında bulundurmalıdırlar (eğer önceki kamplarda kullandığınız defter var ise onu kullanmanız yararlı olacaktır).

 

Bölgesel Kamplara katılamayacak sporcuların, mazeret dilekçelerini kamp başlama tarihinden önce federasyona yazılı olarak bildirilmesi gerekmektedir.

 

Not: Sporcuların, konaklama masrafları federasyon tarafından, ulaşım masrafları ise kendileri tarafından karşılanacaktır