Mobile menu

Küçükler Kampı Devam Ediyor

1 siteTürkiye Küçükler Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı Ankara'da devam ediyor.

75 sporcumuzun katıldığı kamp çalışması; GM Georg Mohr, IM Vladimir Grabinsky, WGM Myroslava Hrabinska, IM Yakup Erturan, FM Ata Seçer, FM Serkan Yeke, FM Yasin Emrah Yağız, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, WFM Emine Yanık, Doğa Cihan Göksel, Engin Yaşar Işık, Metin Alper, İhsan Kılıç, Erdem Kayar, Aydın Duman ve Erman Gülten'in uzman antrenörlüğünde, Anıl Şengün, Kardelen Cemhan ve Abdullah Sözen'in tercümanlığında gerçekleşiyor.

Kampta sporcular eğitimlerin yanı sıra serbest zamanlarını yüzme havuzunda, sinema salonunda ve eğitsel oyun etkinliklerinde değerlendirerek keyifli vakit geçiriyorlar.

Türkiye Küçükler Kampını ziyaret eden Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Aşkın Keleş ve Ulusal Takımlar Sorumlusu Fatma Koç, bugün kamp antrenörleri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Kampta tüm sporculara, Eğitim Kurulu Başkanı Ali Özen ve Eğitim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Reşat Sadık tarafından hazırlanan anket çalışması uygulandı. Sporcuların bilişsel, duyuşsal ve psikomotor alanlardaki bilgi, beceri, tutum gibi yeterliliklerini ortaya koyarak çıtayı daha yukarılara taşımayı amaçlayan anket çalışması ile genç yeteneklerimizin fizyolojik ve bilişsel olarak var olan durumları saptanarak, eğitim programlarımızın daha bilimsel temellere oturtulması planlanıyor.

Kamp çalışması 27 Mart 2016 Pazar günü saat 13.30'da sona erecek.

 

22
33
11
77
Sporcularımız dersliklerinde eğitim alırken psikologumuz Büşra Arığ da velilerimiz ile ''Satranç ve Psikoloji'' üzerine sohbet gerçekleştirdi.
 66
Sporcularımızın serbest zaman etkinlikleri
 img 5545
 Aşkın Keleş, Fatma Koç ve Antrenörlerimiz