Mobile menu

Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı Satranç Turnuvası Sona Erdi

vergi1Vergi haftası kutlamaları çerçevesinde 20 - 21 Şubat 2010 tarihlerinde düzenlenen Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı Satranç Turnuvası sona erdi. 204 müracaatın olduğu ve Antalya Vergi Dairesi Müdürü Mahmut Sütçü' nün sembolik hamlesi ile başlayan turnuva, UKD sıralamasına göre ilk 100 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.




Deepo Satranç Merkezi' nde 7 tur üzerinden düzenlenen turnuvada, ilk üç dereceye kupa verilirken, birinciye dört çeyrek altın, ikinciye üç çeyrek altın ve üçüncüye ise iki çeyrek altın verildi.

vergi2
Ödül töreninde konuşan Antalya Vergi Dairesi Müdürü Mahmut Sütçü; "Satranç sporunun geleceğin düşünen, üreten, başarılı bireylerin gelişimine olan katkısı ve sizlerin bu yoğun katılımı bizleri ileriki dönemlerde de bu tür etkinliklere katkımızın sürmesini sağlayacaktır" dedi.

Antalya Satranç İl Temsilcisi Mustafa Şahin ise; "Antalya Vergi Dairesi' nin satranç sporuna katkısı bizleri fazlasıyla sevindirmiş ve gururlandırmıştır. Antalya' da diğer resmi kurumların da katkılarını bekleriz" diyerek teşekkürlerini iletti.

vergi3

Turnuva sonunda birinciliği Melih Yurtseven, ikinciliği Murat Keser, üçünlüğü ise Burcu Çağatay kazandı.

Turnuva ile ilgili detaylara Antalya Satranç İl Temsilciliği web sitesinden ulaşabilirsiniz.