Mobile menu

Burdur'da Altı Gün Satranç Rüzgarı Esti

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Merkezi İ Milli Eğitim Birinciliği karşılaşmalarına ev sahipliği yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı ve Satranç İl Temsilciliği’nin 2009-2010 öğretim yılı faaliyet programı doğrultusunda Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Merkezi'nde 22-27 Şubat tarihleri arasında Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde Satranç İl Birincilciliği karşılaşmaları yapıldı.

 

IMG_0708

Turnuvaya Küçükler kategorisinde 64, Yıldızlar kategorisinde 53 ve Gençler kategorisinde ise 45 olmak üzere toplam 162 sporcu katıldı.

 

IMG_0716

Turnuva sonunda küçüklerde Cihat Görkem Taşçı birinci, Dinçer Başgül ikinci, Muhammet Eray Akbaş üçüncü ve Naim Yırtıcı dördüncü, Yıldızlar Kategorisinde Sadık Ali Arslan birinci, İsmail Hayta ikinci, Mehmet Hayta üçüncü ve H.Besim Bardakçı dördüncü olurken gençler kategorisinde ise Selim Genç birinci, Yavuz Barış Hamamcı ikinci, Umut Acar üçüncü ve Hasan Aktaş ise dördüncü sırayı aldılar.

 

IMG_0718

Satranç İl Temsilcisi Serdar Başgül Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde İl Birincisi olan sporcuların    23-27 Mart 2010 tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Burdur'u temsil edeceklerini belirtti.

 

Resim_009