Mobile menu

Burdur'da İlköğretim Okulları Arası Takım Turnuvası

 

CIMG4098

 

2010-2011 etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "3. Geleneksel İlköğretim Okulları Arası Takım Turnuvası " 02-03 Mart 2011 tarihlerinde Suna Uzal İlköğretim Okulu Salonu'nda yapıldı. GSİM, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Suna Uzal İlköğretim Okulu, Burdur Satranç İl Temsilciliğince düzenlenen 3. Geleneksel Takım Satranç Turnuvası iki gün boyunca Burdurlu ilköğretim okulları arasında tatlı bir rekabet oluşturdu ve kaynaştırdı.

 

CIMG4093

Turnuvaya altı ilköğretim okulundan toplam 30 sporcu katıldı. İlk üç dereceye giren sporcu ve takımlara kupa ve madalya, tüm sporculara çeşitli hediyeler verildi. Beş tur  döner sistem üzerinden yapılan turnuvada aşağıdaki sonuçlar alındı.

Sonuçlar:

1. Suna Uzal İlköğretim Okulu
2. Gazi İlköğretim Okulu
3. Özel Alpaslan Alican İlköğretim Okulu

Başhakemliğini Orhan ALTIN'ın yaptığı turnuvada Mustafa OYLUM, Ruhi M.KAYA, hakem olarak görev almıştır. Turnuva sonucunda başarılı olan sporculara ödülleri Burdur Belediye Başkan Yardımcısı ve İl Temsilcisi Serdar BAŞGÜL, Gençlik ve Spor İl Müdürü Resul ALPTEKİN ve Suna Uzal İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Ali KÜÇÜK ve Müdür Yardımcısı Mehmet KUTLU tarafından verilmiştir.

 

CIMG4106