Mobile menu

Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası

dscn8254Küçükçekmece Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi`nde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası 27 Ekim 2019 Pazar günü yapılan 3. tur ve ödül töreniyle sona erdi. 3 rating kategorisinde unvanlı sporcularımız, milli takım sporcularımızın da katılım gösterdiği toplam 200 sporcunun mücadele ettiği turnuva oldukça zorlu maçlara sahne oldu. 6. tur sonunda FM Kayra Kamer (A Kategorisi), Mustafa Elmas (B Kategorisi), Gökay Hazinedaroğlu (C Kategorisi) kategorilerinde şampiyon oldu. Turnuvada dereceye giren sporcular kupa-madalya ödülleri ile Küçükçekmece Belediyesi tarafından toplamda 11.350 TL maddi ödül ile ödüllendirildiler. Turnuvayı tamamlayan tüm sporculara da Küçükçekmece Belediyesi tarafından satranç takımı hediye edildi.

Küçükçekmece Belediyesine satranca destekleri ve başarılı turnuva organizasyonları için teşekkür ediyor, turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Turnuva Sayfası: http://istanbul.tsf.org.tr/turnuva-haberleri/acik-satranc-turnuvasi/2825-kucukcekmece-belediyesi-cumhuriyet-kupasi-satranc-turnuvasi-sona-erdi