Mobile menu

Malatya Küçükler - Yıldızlar Satranç İl Birinciliği

7 ya genelMalatya Küçükler - Yıldızlar Satranç İl Birinciliği tamamlandı. GSİM Çok Amaçlı Spor Salonu’nda 14 - 15 Aralık 2019 tarihlerinde yapılan Küçükler - Yıldızlar Satranç İl Birinciliği oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu.

18 - 25 Ocak 2019 tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonası’na ilimizden katılacak sporcularımız ilk adım maçlarına katıldı. Ailelerin de çocuklarının heyecanına ortak olduğu yarışmanın ödül töreni pazar günü yapıldı. Ödül törenine GSİM Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, sporcular, hakemler ve veliler katıldı.

Ödül töreninde konuşan İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, "Sezonun en heyecanlı karşılaşmaları bu haftaki etkinliğimizde yaşandı. Çünkü bu yarışmada her sporcu kendi yaşıtlarıyla oynadı. Türkiye Şampiyonası’na kayıt yaptıran sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Henüz kararını vermemiş olan sporcularımıza bir an önce kayıtlarını yapmalarını öneriyorum." dedi.

Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, konuşmasına yeni salon müjdesiyle başladı. Dağdelen, Satranç turnuvası salonuna bitmesine çok az bir zaman kaldığını, mart ayındaki satranç turnuvasının yeni salonda yapılacağını söyledi. Dereceye giren sporcuları tebrik ederek, madalyalarını taktı.

7 ya genel omer dadelen madalya
9 ya kadnlar 1065d2b6-4d9c-4af1-8b92-01529821c5dd
caprazzz eymen