Mobile menu

İstanbul 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri

istanbul 19mayis2021 afis istanbul19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İstanbul İl Temsilciliği organizasyonunda ve sponsor kurumlar desteğiyle 14 - 23 Mayıs 2021 tarihleri arasında Online Satranç Turnuvaları düzenlenmesi planlanmıştır.


19 Mayıs 2021 tarihinde geniş katılımlı 7 kategoride düzenlenmesi planlanan turnuva Matematik Röntgeni Eğitim Kurumları sponsorluğunda düzenlenecek olup, kategorilerinde dereceye girecek sporcular 23 Mayıs 2021 Pazar günü düzenlenecek Final Turnuvasına katılma hakkı kazanacaktır. 


16 Mayıs 2021 Pazar günü Kartal Belediyesi 19 Mayıs Turnuvası ise tek kategoride açık katılımlı düzenlenecek ve dereceye girecek sporcular 4.000 TL maddi ödülle ödüllendirilecektir. 


Ramazan Bayramının 2. gününde ise Ortaokul ve Lise öğrencilerinin katılımına açık Oran Okulları Online Satranç Turnuvası 3 kategoride düzenlenecektir. 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü ise California Ceviz Komisyonu sponsorluğunda düzenlenecek turnuva ise açık katılımlı tek kategoride yapılacak ve çeşitli ayni ödüller dereceye giren sporculara verilecektir. Ayrıca, 19 Mayıs Haftası boyunca ilçe temsilcilerimiz organizasyonunda ilçe geneli pek çok turnuvanın daha yapılması planlanmıştır. 


Turnuvalar hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.