Mobile menu

1.ÇUFAŞ-TÜYAP Fuar Kupası Gençlik Satranç Turnuvası Sona Erdi

duru_cifci_kapanisBebe ve Çocuk İhtiyaçları, Modası Ve Oyuncak Fuarı 19 - 24 Mayıs 2009 konsepti içinde yapılan "1.ÇUFAŞ-TÜYAP FUAR GENÇLİK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI" 24 Mayıs 2009 Pazar günü yapılan muhteşem bir törenle sona erdi."Gelişen ve popüler hale gelen satranç sporunun geniş kitlelere yayılmasında basamak olmak ve geleceğin başarılı Türk sporcularına destek olmak " amacıyla düzenlenen turnuvanın kapanış töreninde, ÇUFAŞ Genel Müdürü Duru ÇİFTÇİ'nin ve TÜYAP Adana Genel Müdür Yardımcısı Bülent YAMAÇ'ın bu organizasyonun önümüzdeki dönemlerde Uluslararası olarak düzenleneciğini belirtmeleriyle sona erdi.

Duru ÇİFTÇİ ayrıca konuşmasında, geleceğin Kasparovlarının bu turnuvalardan çıkacağını Türk çocuklarının bunu başaracağını söyledi.

Tören TSF Başkanvekili Tahsin AKTAR'ın ÇUFAŞ Genel Müdürü Duru ÇİFÇİ ve TÜYAP Adana Genel Müdür Yardımcısı Bülent YAMAÇ'a satranca olan katkılarından dolayı plaket vermesiyle devam etti. TSF Başkanvekili Tahsin AKTAR'da plaketini Duru ÇİFTÇİ' den aldılar.



BİREYSEL
1.
YUSUF HASTÜRK (Karanfil Spor Kulübü)
2. ÖMER DİNDORUK (Ares Satranç Spor Kulübü)
3. MURAT YILDIRIM (Karanfil Spor Kulübü)

TAKIM
1.
KARANFİL SPOR KULÜBÜ
2. ÇUKUROVA BEŞİKTAŞLILAR SPOR KULÜBÜ
3. ARES SATRANÇ SPOR KULÜBÜ

Sıralamada dereceye giren takıların beşer oyuncusuna ve yöneticilerine madalya, takımlara kupaları verildi. Ayrıca bütün sporculara değişik ödüller ve bütün takımlara katılımlarından dolayı anı plaketi takdim edildi.

Ayrıntılı bilgiye ve turnuva resimlerine www.adana.tsf.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.