Mobile menu

Başkanvekili Murat Kul Akhisar'daydı, 550.Çağlak Festivali ve 18.Açık Satranç Turnuvası


5527Türkiye Satranç Federasyonu Başkanvekili Murat Kul, beraberindeki Disiplin Kurulu Başkanı Vehbi Başaran, Uluslararası Hakem Kıyasettin Aydın ile birlikte Aksihar Haber Ajansı ve yerel yayın yapan Gözde Gazetesi'ni ziyaret etti. Kul, ayrıca 550.Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri kapsamında düzenlenen 18.Açık Satranç Turnuvası'nı ziyaret etti. Açılış töreninde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile birlikte anneler kategorisinde hamle yapan katılımcılara karanfil takdim etti.

Murat Kul ziyaretini  “Akhisar'daki ziyaretlerimden çok memnun kaldım. Akhisar'daki yerel gazeteniz ve akhisarhaber.com sitenizde Satranç sporuna yaptığınız haberler ile büyük katkı sağladığınızı öğrendim. Bundan sonra bende haberlerinizi eden takip edeceğim” sözleriyle özetledi.

5 kategoride toplam 264 sporcunun katıldığı turnuvada dereyece giren sporcular;




5531Dereceye giren anneler;  1. Emine Alpaslan, 2. Nalan Eden, 3. Özlem Göktuğan, 4. Aydan Akar, 5. Huriye Özkayagan, 6. Nesrin Saygı.

Miniklerde dereceye girenler; 1. Yağız Eden, 2.Batuhan Fazlılar,3.Üsama Dilbaz, 4. Egemen Akar, 5.Ece Aykanat.

Yıldızlarda Dereceye girenler; 1. Ümit Sadedil, 2. Şerif Can Afacan, 3. Can Sevgi, 4. Abdülkadir Göker, 5.  Uğur Mutlu Güngör.

Büyüklerde Dereceye Girenler; 1. Ata Seçer, 2.Engin Tatlicioğlu, 3. Cengiz Keskin, 4. Egemen Çağrı Ulaş, 5. Bahattin Akif Muhammet Nas

Turnuvada  erkeklerde en centilmen Hasan Yasin Kuran, Kızlarda Cansel Özkoyuncu oldu ve birer madalya aldılar.