Mobile menu

Polis Amca & Okul Öncesi Satranç Şenliği Sona Erdi

burdur1Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği' nin ortaklaşa düzenlediği okul öncesi öğrencilerine yönelik "Polis Amca & Okul Öncesi Satranç Şenliği 29 Mayıs 2010 Cumartesi günü İl Emniyet Göl Tesisleri' nde 128 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, Belediye Başkan Yardımcı ve Satranç İl Temsilcisi Serdar Başgül turnuvanın açılış ve ödül törenlerine katılmış olup, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Asbaşkan Gülkız Tülay ile Falez Bölge Temsilcisi ve Antalya Satranç İl Temsilcisi Mustafa Şahin de etkinliklere katılarak Burdur' u onurlandırdılar.

Turnuva sonunda Emniyet Müdürü Celal Aydoğan tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler ile birlikte tüm sporculara madalya ve katılım belgesi verildi.

82' si 75. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencisi olan 160 tane lisanslı okul öncesi sporcu ile birlikte ilde toplam 1200 lisanslı sporcu bulunmaktadır. Belirtilen okul öncesi lisanslı sporcu sayısı ve katılım, söz konusu projenin emin adımlarla yürüdüğü sonucunu ortaya çıkarmaktadır

burdur2

burdur3

burdur4

burdur5

burdur6

burdur7

burdur8
56374614602burdur1