Mobile menu

Bodrum Karia Rotary Kulübü “En İyi 32” Turnuvası Sona Erdi

 Haziran_En32_Odul_Toreni_15

“En İyi 32” Haziran ayı satranç turnuvası 30 sporcunun katılımı ile 19-20 Haziran  2010 tarihlerinde Bodrum Marmara Koleji’nin ev sahipliğinde yapıldı.

 

Turnuvaya Konya, Aydın, İzmir ve Muğla’dan katılan sporcular turnuva düzeyinin çok iyi olduğunu, kendi illerinde aynı kalitede turnuva bulamamadıklarını belirttiler. 18 Yaş altı  Türkiye Şampiyonu ve Türkiye İkincisi (Büyükler Kategorisi) sporcumuz Demre Kerigan’ ın turnuvaya katılması kendisini örnek alan genç sporcularımızı heyecanlandırdı. Tur aralarında genç sporcularımıza tavsiyelerde bulunan, onları motive eden şampiyon sporcumuzu kutluyoruz. Büyük heyecan içinde geçen turlarda Demre Kerigan tam puan ile zorlanmadan birinciliğe ulaşırken, Atilla Gürmen 4,5 puan ile ikinci, Hüseyin Koç aynı puan ile üçüncü sırada yer aldı.

 Hulya_Yolcubal

“En İyi 32″ turnuvalarına Bodrum Karia Rotary Kulübünün destekçi olmasını sağlayan, menfur bir saldırı sonucu kaybettiğimiz Hülya Yolcubal düzenlenen ödül töreninde anıldı. Muğla Satranç İl Temsilcisi Tuğrul Okar, İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen, Bodrum Karia Rotary Kulübü üyeleri Serkan Ceylan, Münire Ceylan, Can Ertem, Okan Özsoy, Şule Kükrer Akün menfur olay ile ilgili görüş ve üzüntülerini ifade ederken, yerel ve ulusal basında yer alan haber kirliliğinin “Yolcubal ailesini, Bodrum Karia Rotary ailesini ve Bodrum Satranç ailesini” daha fazla üzdüğünü belirttiler.

Haziran_En32_2010_03

 

Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği, İlçe Düzenleme Kurulunda görev alan Hülya Yolcubal satranç turnuvalarına destekçi bulunması hususunda Bodrum Satrancınca büyük katkı sağlıyordu. Aynı zamanda Türkiye Satranç Federasyonunun lisanslı satranç sporcusuydu.

 

Turnuvada dereye giren sporcular ; 1- Demre Kerigan, 2-Atilla Gürmen, 3- Hüseyin Koç (Konya), 4- İlhami Acar (Aydın), 5-Eti Can Güç (Muğla), 6- Beratcan Deveci, 7-İsmet Dumlupınar (İzmir), 8- Mehmet Çağatay Çevik madalyalarını Bodrum karia Rotary Kulübü Başkanı Şule Kükrer Akün’den aldılar.

 

(Ayrıntılı Haber; www.bodrumsatranc.com – Bilgi için  0505 926 83 50)