Mobile menu

İzzet Baysal Açık Satranç Turnuvası Sona Erdi

4

1

2010 İzzet Baysal Açık Satranç Turnuvası güzel bir finalle sonuçlandı. Açık ve 16 Yaş Altı olmak üzere iki kategoride düzenlenen turnuva, 19 Haziran 2010 cumartesi günü saat 14:00'de yapılan ödül töreni ile sona erdi. Derecaye girenlere ödülleri, Abant İzzet Baysal Üniversitesi rektörü Prf. Dr. Hayri COŞKUN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat ÇELEN, il temsilcimiz Yücel YILDIRIM ve turnuva boyunca fedakarca çalışan organizatör yardımcısı Reyhan BEYHAN tarafından verildi. Açık kategoride, GM BAGATUROV GIORGI 9. tur sonunda 8 puanla birinci, QUPARADZE GIGA 7 puanla ikinci, GM ANNAGELDYEV ORAZLY 7 puanla üçüncü oldu.

2


16 YaÅŸ Altı kategorisinde ise ANNAGELDIYEV ASHIRGELDI 7. tur sonunda 6 puanla birinci, ORATDIYEV SOHBET  5 puanla ikinci, TURKOGLU ALI FUAT 5 puanla üçüncü  sırada yer aldı.

3

2010 Ä°zzet Baysal Açık Satranç Turnuvasına katılan tüm sporcu ve yakınlarına, il temsilcimiz Yücel YILDIRIM'a, Gençlik ve Spor Ä°l Müdürü Suat ÇELEN'e, Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi rektörü Prf. Dr. Hayri COÅžKUN'a,  AÄ°BÃœ Kültür Merkezi personeline, turnuva boyunca fedakarca çalışan Reyhan BEYHAN'a, hakemlerimiz Selda ELDEN, Harun ERGÃœN, Gülbeniz ÅžAHÄ°N ve Afer KOÇYİĞİT'e sonsuz teÅŸekkürler.


Konu ile ilgili resim ve detaylara bolu.tsf.org.tr adresinden ulaÅŸabilirsiniz.

5

6

7



Yücel YILDIRIM
Bolu Satranç İl Temsilcisi