Mobile menu

İstanbul Şampiyonu IM A. Mert Erdoğdu Oldu

dsc0824525 Aralık 2010 Cumartesi günü 230 sporcunun katılımı ile başlayan İstanbul Birinciliği 30 Aralık 2010 Perşembe günü 8. turun ardından IM Aziz Mert Erdoğdu'nun 7½ puanla şampiyonluğu ile sona erdi. Oldukça çekişmeli ve heyacanlı geçen İl Birinciliğinde 7 puanla Ahmet Bolat 2. ve 6½ puanla Jamalaev Roustem 3. oldular.


2650TL para ödülü konan turnuvada ayrıca şampiyona Apari otomotiv'den LCD ekran TV hediye edildi. Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi ve Analiz yayıncılık tarafından da 16 - 12 - 8 yaş altı kız ve erkek kategorilerinde ilk 3 sporcuya özel ödüller verildi.Ayrıca turnuvayı bitiren tüm sporculara katılım belgesi verilmiştir.  


16 yaş altı kategorisinde 1.Umut Taha Barkınoğlu'nu 12 yaş kategorisinde 6½ puanla 1. olan ve aynı zamanda genel sıralamada üçüncülük ödülünü de paylaşan Bahadır Özen'i,8 yaş birincisi Emirhan Tarlabaşı'nı  bayan kategorisinde 16 yaşta birinci Handenur Şahin'i 12 yaşta Sinem Çağla Gündoğan'ı ve 8 yaşta Sina Özgür'ü,veteran kategorisinde ise birinci olan Ali Gemici'yi kutluyoruz.


Görme engelliler kategorisinde ise Uğur Yuvarlak, Selim Altınok ve Kerim Altınok turnuvayı 5 puan ile bitirdiler. Görme engelliler şampiyonu ise Uğur Yuvarlak oldu. 


İstanbul'un Trafik sıkıntısı, yağmura rağmen turnuvayı bitiren centilmence yarışan tüm sporcularımızı kutluyor başarılarınızın artarak devamını diliyoruz. Turnuva sonuçlarına  http://istanbul2010.tsf.org.tr/ web sayfasından ulaşabilirsiniz.