Mobile menu

Kütahya'da Yıldızlar Ligi

DSCN3127

2011–2012 Kütahya Yıldızlar Ligi 08 Ocak 2011 tarihinde on bir takımın katılımı ile başlamıştır. Altı tur İsviçre sistemi üzerinden yapılan müsabakalar 04 Mart 2012 tarihinde sona ermiştir.

 

Birinciliği Kütahya Belediye Spor-A Takımı, ikinciliği Özel Germiyan İ.Ö.Okulu Kulübü, üçüncülüğü Köprü Ören Tek. Termik İ.Ö.Okulu Kulübü almıştır.

 DSCN3131

Yarışmalarda Türkiye Satranç Federasyonu Satranç Yarışmaları Prosedürü ile takım satranç yarışma yönergesi hükümleri eksiksiz uygulanmıştır. Yıldızlar satranç liginde çekişmeli ve zevkli geçen final müsabakalarını izlemek üzere; Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen Kütahya satranç il merkezine gelmiştir. Kütahya satranç İl Temsilcisi Mehmet Emin Erdoğmuş kendilerine Çocuk ve Yıldızlar ligi satranç turnuvaları hakkında bilgi vermiştir. Sadık lçen ve Satranç İl temsilcisi Mehmet Emin Erdoğmuş tarafından, takımlara ve sporculara, kupaları ve madalyaları törenle takdim edilmiştir. İl Müdürü Sadık Ölçen, satranç sporunun önemini vurgulayan konuşmasının ardından, turnuvaya katılan tüm takımlara, sporculara, hakemlere ve velilere teşekkür etmiştir.

 DSCN3137

http://www.kutahya.tsf.org.tr/

DSCN3138

 

DSCN3143