Mobile menu

Ayvalık'ta 6. Yaz Satranç Turnuvası Sonuçlandı

IMG 0364

Ayvalık Satranç Spor Kulübü ile Ayvalık Satranç İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen "Ayvalık 6. Yaz Satranç Turnuvası" 28- 29 Temmuz 2012 tarihlerinde, Ayvalık Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezinde yapıldı.

Açık yaş tek kategoride yapılan turnuvaya, Ayvalıklı sporcuların yanı sıra Burhaniye, Edremit ve Balıkesir Merkez ilçeleriyle Afyonkarahisar, Ankara, Bolu, Bursa, Denizli, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Manisa, Muğla illerinden toplam 57 lisanslı sporcu katıldı. Ayvalık Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen turnuvanın hakemliğini ilçe hakemlerinden Nahil Filiz yaptı. Altı tur İsviçre Sistemi üzerinden oynanan turnuvada sıralama şu şekilde;

Birinci: Barış AKYILDIZ(Manisa)
İkinci: Osman Fırat SALEPÇİ (Denizli)
Üçüncü: Erim Turgut EMEL (Bursa)
En İyi Kadın Oyuncu: Sinem KORUOĞLU( Balıkesir)
GENÇLER Mansiyon: Özgür BEŞBUDAK( Balıkesir)
YILDIZLAR Mansiyon: Alp TUNA(Balıkesir)
KÜÇÜKLER Mansiyon: Emre ERDAL(Ankara)
MİNİKLER Mansiyon: Yusuf SİNAN( Balıkesir)

IMG 0365

Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde, dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları, Ayvalık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Çimli, Ayvalık Belediye Meclisi Üyesi Hatice Arga, turnuva hakemi Nahil Filiz ve TSF Edremit İlçe Temsilcisi Mehmet Ali Beşbudak tarafından verildi. Genel sıralamada ilk üçe giren sporculara Ayvalık Belediyesi'nin özel hediyeleri sunuldu.

IMG 0369

IMG 0371

IMG 0379