Mobile menu

Köln 2000 Satranç Kulübü Oyuncu Arıyor

Almanya’da yaşayan satranca gönül vermiş gurbetçilerimizin satranç için bir araya geldikleri ve 7 senedir aktif bir şekilde gurbetçilerimize kucak açan Köln 2000 Satranç Kulübü, yeni oyuncular arıyor.

Kulüp Başkanı Güven Manay’ın önderliğinde yıllardır faaliyet gösteren Köln 2000 Satranç Kulübü, satranç oynamak isteyen ve Almanya’ nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde ikamet eden tüm Türk kökenli oyunculara, kendilerine destek vermeleri için çağrıda bulunuyor.


Senelerdir satranca destek veren, bu sporun gelişimi ve yaygınlaştırılması için gönül birliği ile çalışmalarına devam eden Köln 2000 Satranç Kulübü’nün, gelecek sezonda daha başarılı olmasına katkıda bulunmak isteyen tüm Türk kökenli satranççılar, kulüp ile iletişime geçebilirler.

Kulüp Başkanı Güven Manay                               Köln 2000 Satranç Kulübü

Kulüp Sporcuları;
Güven Manay (Birinci Başkan), İzzet Yılmaz (İkinci başkan ve Sayman), Abuzer Akpınar (Turnuva Yöneticisi), Fridtjof Freitag (Gençlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Dirk Langen, Hakan Bayer, Thomas Jarszyk, Emanuel Jarszyk, Frank Rudolf (1980’ lerde Doğu Almanya 14 Yaş Altı Şampiyonu), Nesimi Aslan, Dilek Biçici, Mesut Altok.

Kulüp e-mail Adresleri


Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.                                           Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.