Mobile menu

ELO Ocak Listesi

Dünya Satranç Federasyonu (FIDE) sitesinde ELO Ocak listesi yayınlandı. Buna göre listede, 614 sporcumuz yer alıyor. Listenin başındaki yerini koruyan Büyük Usta Mikhail Gurevich'in ratingi 2607. Mişa'yı 2597 ELO puanı ile Büyük Usta Suat Atalık takip ederken üçüncü sırada 2461 ELO'suyla IM Emre Can yer alıyor. Listede 2308 ELO'su ile Ata Seçer de FM olmaya hak kazanmış görünüyor. ELO Ocak listesinde genç yıldızlarımızdan 2288 ELO ratingli Mustafa Yılmaz ve 2284 ELO ratingli Oğulcan Kanmazalp'ın hızlı yükselişleri dikkat çekiyor.

ELO hesaplamaları ile ilgili itirazlarınızı ya da kişi kartınızdaki bilgilerin güncellenmesi(ad-soyad, doğum tarihi, cinsiyet, resim) konularında Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-posta gönderiniz.

NOT: Kişi kartında doğum tarihi bilgileri eksik olan sporcuların doğum tarihlerini (Gün/Ay/Yıl) olmak üzere Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bildirmeleri gerekmektedir.

                                              ELO Ocak 2008 - TUR